tiistai 15. tammikuuta 2008

Uusia vaihtokuvia

Sain tänään kaksi aivan IHANAA kirjettä... Parit vaihtokuvat saapuivat, paljon Penny Blackejä ja muutamia Magnolioita, Isot kiitokset Riikalle ja Mindikselle. Oikeasti olisi pitänyt tänään tehdä ihan jotain muuta kuin askarrella, mutta tekaisin silti yhden tällaisen pikakortin. Kaikista Penny Blackin kuvista tykkään eniten siileistä, muutkin on ihania mutta siileissä on sitä jotain. Väritys ei vielä tässä kuvassa ollut täydellistä, mutta olikin vasta ensimmäinen jota kokeilin. Mä olen pitkään jo kaivannut noiden paperikukkien alle jonkunlaista lehdentynkää, tilasin silloin Ellisonin alesta muutamia lehtistansseja vain huomatakseni että ne olivat joko liian suuria tai sitten liian pieniä, tuli sitten tässä mieleen että onhan mulla tuo jouluinen sizzliz stanssi holly&berries, käynee hätätilassa, verroinkin kun nyt en ostele mitään vähään aikaan. Kortin nurkkaukset eivät oikeasti ole noin autiot, niissä on leimatut kiehkurat eivät vain näy kuvassa.
Ostolakon kuulumisia sen verran nyt kun eka kuukausi on takana; vähän on tullut vieroitusoireita... Olen kyllä yhdesti repsahtanut, tilasin ennakkoon ne cuttlebugin uudet kohokuviokansiot täältä, pitäisi tulla tammikuun lopulla, tilauksen tein kyllä jo joulunpyhinä kun en vielä ollut oikein sisäistänyt tätä lakkojuttua..(seli seli...) Käyn silloin tällöin muutamissa lempikaupoissa tekemässä 'haamutilauksia', se helpottaa vieroitusoireita ;o). Jotain puutteita jättisvarastoista on kyllä jo löytynyt, mm. nuo paperikukkaset alkaa vähetä, vielä niitä on mutta ei enää kaikkia värejä, siniset paperit on vähissä ja kaikkea muutakin 'pientä' puuttuu. Siinä tietysti voisi olla ihan haastetta ottaa niitä tarvikkeita esiin joista ei tykkää ja tehdä niistä kortteja..

4 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Ja ehkä luovuus saa paremmin vallan, kun jotain ei ole ja sitten se pitää kehittää itse.

Heli Matero kirjoitti...

Kiva kortti taas. Täytyy laittaa oikean korvan juureen, että sinisiä papereita kaipaillaan.

Laura kirjoitti...

Tosi kauniisti olet nuo värittänyt! Minustakin on hyvä että kukat on loppumassa niin tulee kokeiltua sitten jotakin ihan muuta. Muuten jumittuu tekemään aina sitä samaa.

Haamutilaukset.. ah, niitä minäkin teen :)

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti taas jälleen kerran.