maanantai 28. tammikuuta 2008

SCS sketch challenge #7

Huoh, tämä päivä on ollut niitä päiviä, että olisi kannattanut peiton alle jäädä aamulla... Meinaa tulla flunssa, vähän kuumetta ja veto pois kokonaan (ja tietenkin on vapaapäivä, nämä olot ei koskaan tule jos on pitkä työputki päällä...) Tietokone sairastui epilepsiaan, siis välkkyi ja teki ihan omia juttujaan koko päivän, mikä lie silläkin.. Toivottavasti ei hajoa, olis parempaakin käyttöä rahoille... Koitin tätä korttia päivällä vääntää, leimakuva on väärinpäin, siis tuon nauravan siilin pitäisi olla viimeisenä oikeassa laidassa, mä revin sen jo kerran kortista irti ja liimasin uudelleen ja se meni taas väärinpäin (se on se murphyn laki kun jyllää joskus..) joten luovutin, voi kai tuota kuvaa noinkin katsoa.

Lauran kortin näet tästä.

Niin ja mun nettikaima Minnis ilmoitti tänään liittyneensä joukkoon tekemään näitä haasteita, tervetuloa! Hänen eka haasteensa on tässä. Ja hieno olikin.

Ne jotka odottavat multa leima vaihtokuvia, leimailen teille huomenissa, jos olo antaa myöten.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ihania nuo siilit!!! iiik! En olisi kyllä edes huomannut että ne ovat väärinpäin jos et olisi sanonut.. no, ei ne kyllä vieläkään näytä väärältä :) Söpö kortti!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

en minäkään kylläkään huomannu et on väärinpäin! taas ihana kortti!

Sanna kirjoitti...

Postia tulossa...