tiistai 1. tammikuuta 2008

Kastekortti tytölle


Heräsin tänään vähän liian aikaisin päivällä oltuani yön töissä, 'aamurutiineihini' on jo jonkin aikaa kuulunut suosikkiblogien selailu aamukahvin kera. Viimeisetkin unenrippeet katosivat silmistä (mikä kyllä on vähän harmillista, kun useampikin yö pitäisi vielä töissä jaksaa valvoa...) kun Sarin blogissa törmäsin tällaiseen linkkiin, siellä oli useampikin kortti malli jota tekisi mieleni kokeilla, mutta tämä kastemekko sykähdytti tänä päivänä eniten. Kortti olisi varmaan ihan kaunis ilman mitään leimailujakin, kun vaan olisi oikein kaunis rusetti tuossa keskellä, mä halusin kuitenkin jotain siihen laittaa, mulla ei ole aavistustakaan mistä tuo minikiekura leima on mulle joutunut, koskaan en sitä ole kuitenkaan aikaisemmin käyttänyt, leimasin sillä helmiäiskartonkipohjalle versamarkilla ja kuviot töpöttelin chalkseilla. Olisin halunnut isohkon rusetin organzanauhasta tehdä, mutta juuri oikeaa sävyä ei löytynytkään varastoista (mikä sinänsä on ihme kun mulla on niin jumalattoman suuri nauhavarasto...), laitoin sitten tuota rusettia korvaamaan nauhan päälle yhden satiiniruusun. Tekstin olisin myös halunnut leimata mut ei nyt satu olemaan sellaista leimaa niin piti tyytyä ääriviivatarraan. Kirjekuorta mulla ei varmaankaan tälle koolle ole, sekin täytynee tekaista jossain vaiheessa sitten. Vaikka olenkin erittäin suuri valmiiden korttipohjien ystävä, niin joskus on kiva kokeilla näitä muitakin malleja.

4 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

minulla on toi samainen korttitekeillä ja samaisesta paikasta löysin ohjeen ja siel oli ylipaljon ihania juttuja kengät tein jo sielt sivulta kuhan kerkeen kuvamaan.

Minnis kirjoitti...

Oi, mäkin olisin ne kengät halunnut tehdä mut ei ainakaan tuolta saanut enää niitä kaavoja? Mun kone sanoi et kaava ei ole enää saatavana, täytyy etsiskellä niitä vielä.

My Paper World kirjoitti...

Very cute! Happy 2008!

anninaa kirjoitti...

Kastekortteja etsiessä korttisi tuli vastaan ja ihastuin tähän :) Täytyykin huomenna suunnistaa kaupoille.