perjantai 11. tammikuuta 2008

Pennyn Siili

Olen niin paljon tehnyt jo vaihtokuvista kortteja, että piti vaihteeksi kokeilla jotain omaakin.... Tämä siili on ollut mun murheenkryyni siinä mielessä etten ole osannut sitä niin hienosti värittää kuin haluaisin, nyt tuli tähänastisista paras lopputulos. Kokeilin näillä neliö nestabilitiesillä tehdä samankaltaista korttia kuin ennen joulua tein paljon pyöreillä, ja täytyy sanoa että kyllä ne pyöreät paremmin tähän malliin sopivat. Pitäisi ruveta kai niitä ystävänpäiväjuttuja touhuamaan pikkuhiljaa, eihän siihen ole kuin kuukausi enää jäljellä.
Tänään on tullut ihan erikoisen paljon aina niin mukavia kommentteja, kiitos kaikille! Postauksiakin on tullut jo useita tänään, ei ollut kyllä alunperin ajatuksena ruveta blogissa ihan jokaikistä korttia esittelemään, mutta näin on viimeaikoina kuitenkin päässyt käymään... ;o) No keväämmällä tulee varmaan pidempiäkin taukoja, ehken...

6 kommenttia:

minni75 kirjoitti...

Voi kun oot saanu tehtyä monta kaunista korttia, pitäisköhän munki aloittaa ostolakko ja alkaa tekemään, kun tulee vaan shoppailtua.... mutta kun se on niin kivaa ;o)

Laura kirjoitti...

Tosi kauniisti väritetty!!! Aivan I H A N A!! ja kyllä omaan blogiin saa laittaa niin paljon kortteja kuin haluaa.. siksihän se blogi on olemassa :) Hihii!

Maiju kirjoitti...

Tämä on kaunis leimasin ja kauniisti olet sen värittänyt.

Hanne kirjoitti...

Sinulle olisi kukkakimppu blogissani :)

sari kirjoitti...

tosi kaunis kortti, kaikki värit sopivat niin hyvin yhteen!

My Paper World kirjoitti...

Very cute!