sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Toinenkin keijukainen

Piti työstää tämä toinenkin keijukainen samalta arkilta, ettei tuo puolikkaiden arkkien pino enää tuosta kasvaisi... ;o) Mulla on jo pitkään ollut mielessä yrittää istuttaa tuollainen 3D kuva valmiiseen 'valokuvaan', olen sellaisia taustoja ihaillut mm. Korttitarvikkeiden galleriassa. Sopivia kuvia on ollut vaikeaa löytää, lehtiä en juurikaan tilaile ja ne jotka olen löytäny on olleet ruttuisia tai jotain. Olin uuden vuoden yön yövuorossa ja vaihdeltiin työparin kanssa uusia kalentereita seinille, vanhoissa 2007 kalentereissa sattui muutamia maisema kalentereita olemaan ja keräsinkin ne 'talteen' omaan reppuuni työkaverin kummastuneesta ilmeestä huolimatta... (sanoi ettei voi käsittää mitä niillä teen... ;o)) Tässä ensimmäinen tuotos, taustakuva oli kiva kun siinä menee tuo tie ja sitten on aitaa ja kukkivia omenapuita, periaatteessa mittasuhteet eivät kohtaa taustan ja kuvan kanssa mutta ajattelin että kun kyseessä kuitenkin on keiju niin ehkä se on mahdollista.. Musta tästä tuli kiva.

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Näyttää tosi upealta! vuooooosia sitten kun olin innokas decoilija, tykkäsin itse kovasti tehdä sellaisia decosivuja joissa oli jokin oikea maisema taustalla ja sitten siihen päälle joku kiva kuva. Minäkin sain äsken tehtyä pari korttia. vau! :) Ja nyt on kamerakin kotona.. pitääpä mennä laittamaan ne blogiin samantien.

My Paper World kirjoitti...

This is soooooooo cute!

taru76 kirjoitti...

Kiitos blogistasi, korttisi piristävät! Kukkasia myös sinulle.

Anitta kirjoitti...

Voi, että on kaunis kortti.
Pitääpä itsekin ottaa talteen vanhat seinäkalenterit.

elriina kirjoitti...

IHANA!oikea maisema sykähdyttää kovasti,keijukaiset ovat söpöjä :)) otanpa minäkin kalenterikuvat talteen!Stenvallin ankat lähellä sydäntä...