tiistai 29. tammikuuta 2008

Ei mikään haastekortti...

Piti kokeilla osaanko mä enää tehdä kortteja ilman valmista pohja mallia... Tästä tykkäsin paljon enemmän kuin yhdestäkään tekemästäni haastekortista. Käytin jopa tuota Bosskutin kiekurastanssia josta en sitten yhtään tykkää, siis tykkään kyllä kuviosta mutta en siitä ettei se leikkaudu kartongista, nuo ohuet paperit kun on niin keljuja kiinniteltäviä että hermot menee joka kerta. Siksi se onkin jäänyt pölyttymään laatikon nurkkaan.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ihana kortti!! Tosi kiva värit! Se voi olla että sinä tykkäät tästä kortista koska se on enemmän sinun .. hmm... mikä on comfort zone suomeksi? Eli se on siis sellainen kortti mitä olet tottunut tekemään ja ne tuntuu aina paremmalta. Minustakin on tosi vaikea tehdä haastekortteja koska ne on niin erilaisia siitä mitä tavallisesti teen. yritin aloittaa noiden haastekorttien tekemisen kerran aiemminkin, mutta siitä ei tullut yhtään mitään koska en kertakaikkiaan tuntenut itseäni tarpeeksi vapaaksi kokeilemaan uusia juttuja. Tällä kertaa se on ollut paljon helpompaa.. ehkä sen takia että olen löytänyt sen jutun mistä itse tykkään ja olen myös tehnyt nyt paljon enemmän kortteja entä aikaisemmin. Mutta jotkut nuo haasteet.. hyvänen aika että ne on vaikeita. iik!

Minnis kirjoitti...

Juu, kyllä mä siis tykkään tehdä noita haasteita, mutta on ne äkkiseltään tosi vaikeita, pitäs tietty vähän miettiä ennenkuin alkaa lätkimään kuvia kasaan... Toivottavasti mun osalta alkaa mennä parempaan päin, ois mukava itsekin korteistaan tykätä...!

Maissi kirjoitti...

Hieno kortti ja kivasti väritetty tuo kuva :)

Kerttuli kirjoitti...

Kauniit värit ja tyylikäs kortti!