tiistai 29. tammikuuta 2008

SCS sketch challenge #9

Meinasin illalla jo lopettaa askartelut tältä päivältä, mutta piti vielä tämä yksi haaste tehdä, tämä syntyikin ehkä helpoiten kaikista tähänastisista vaikka alunperin ajattelin sitä vaikeaksi. Lueskelin tässä vähän omaa blogia alaspäin ja voi että hävettää kun aina pitää ruikuttaa että kun mikään ei onnistu... Heh, se taitaa olla mun negatiiviselle luonteenlaadulle ominaista, pyydän anteeksi, kyllä mä joskus tykkäänkin näistä mun korteista... Tästä ainakin tykkäsin, tästä tuli omasta mielestä paras kortti aikoihin. Mutta jos vähän saan kuitenkin valittaa, niin mä olen aina ihaillut kortintekijöitä jotka osaa yhdistellä monia värejä korteissaan niin että ne vielä näyttävät hyviltä, mä teen joko kaikki sävysävyyn niinkuin tässä kortissa, tai sitten käytän vastavärejä jotka yleensä näyttävät hyviltä yhdessä. Pitäis varmaan ruveta harjoittamaan paremmaksi tuota värisilmää. Samoin pitäisi opetella käyttämään kuviopapereita paremmin, että ne joskus kuluisivat johonkin tuolta laatikoiden syövereistä.

Lauran Upea pääsiäikortti on täällä.

3 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Ihana kortti! Taas oli monta ihanaa uutta, tosi hauska myös se "vanhainkotikortti", naulan kantaan ; )

Minä olen miettinyt samaa monesti omissa korteissani, että käytän usein vain yhtä väriä per kortti, ja haluaisin paremmin oppia eri värejä yhdistelemään. Kuviopapereissa käy niin että osaan käyttää, mut eihän ne mihinkään häviä kun heti just ostan uusia tilalle : )

Laura kirjoitti...

Aivan ihana kortti!!! :) Sinusta tämä oli helpoin haaste ja minusta vaikein. käääk! :)
Minustakin on tosi vaikea yhdistellä värejä.. aina jotenkin valikoin vähintään yhden värin mikä menee täysin metsään ja pilaa koko värittelyn :(. Tilasin nyt stampin upilta sellainen colour coach jutun.. ah, sinullahan onkin se kuvasto, eli katso sivua 126. Yritän käyttää sitä apuna värien valinnassa ja toivottavasti pikkuhiljaa alan sitten oppimaan! Sen pitäisikin tulla postissa tänään. jihuu!

sari kirjoitti...

mahtava kortti! luulen että meilkein kaikki " me" kortintekijät ruikutetaan aina välillä!! he he heee... =) Mutta ihan turhaan ruikutat! Tosi mahtavia krtteja teet!