tiistai 29. tammikuuta 2008

SCS sketch challenge #8

Mä olen alkanut ymmärtää miksi näitä kutsutaan 'haasteiksi'.... Tämä on paljon vaikeampaa kun olen kuvitellut, tai sitten mulla ei ole tippaakaan mielikuvitusta. En erityisemmin tästäkään pidä, mulla vaan ei ollut oikein muuta ideaa noin pieniin neliöihin, pöllöä olis tietty voinut käyttää, mutta kun en ihan samojakaan leimoja näin pian halunnut käyttää. Meinasin tämänkin kortin pilata illalla, tuossa alareunassa kulki alunperin tuollainen sininen nauha, teen aina sen saman virheen että alan leimata nauhaan kun kortti on muuten valmis ja en edes mittaa sopiiko se, heh, ja oli just naftisti liian iso tuo ylioppilaalle teksti siihen, no, nauha lähti onneksi yllättävän siististi irti ja sotkokset sai paikattua tuolla paperisoirolla.

Lauran kasikortin näet tästä.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Minusta kortti näyttää tosi kivalta!!! Se kyllä ehdottomasti auttaa jos on enemmän leimasimia, koska sitten on mistä valita. Mutta voit tällaisiinkin kortteihin käyttää niitä leimasimia mitä sinulla on. Esim. vaikka joku possuleimasin josta olisit sitten leikannut vaikka naaman irti neliöksi korttiin! :)

Satu K kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Mistä olet muuten löytänyt tuon "Ylioppilaalle" -leimasimen (oletan että on leimasin)? Olen etsinut tuollaista tekstiä, mutta turhaan :o(

Minnis kirjoitti...

Kiitos Satu! Tekstileimasin on Finnstamperilta, kuten kaikki muutkin suomenkieliset tekstileimasimet mitä mulla on käytössä.