tiistai 8. tammikuuta 2008

Sininen hääkortti

Tänään oli vähän 'blue' olo, monessakin mielessä. Askartelusta ei tahtonut tulla mitään, ja kaamea tiskivuori odottaa edelleen tiskaajaa, oisko halukkaita? (;oD) Tämä kortti oli suunnitteluvaiheessa 'tosiupea', visiot ja toteutus ei tänään kyllä alkuunkaan kohdanneet, kulmakoriste olisi varmaan ihan ok isommissa korteissa, tässä neliössä se näyttää lähinnä koomiselta, eli ihan liian iso, kuviollinen taustapaperi olisi myös ollut kova sana mutta sitäkään en tajunnut ennen kuin oli liian myöhäistä, mutta ehkä seuraava jo onnistuu, toivottavasti. Tuo kukkakoriste on tehty sizzixin stanssilla, stanssi oli ihan ensimmäisten joukossa jotka ostin vajaa vuosi sitten kun ostin sizzix original leikkurin, on muuten ihan ekaa kertaa kortissa, oikeasti kukka on vielä isompi, jätin ihan alimmaisen kerroksen pois ja laitoin useampia kerroksia pienempiä, mutta ei se parantunut siitä juuri lainkaan, stanssille pitänee keksiä jotain muuta käyttöä, vaikka ompelussa (huovasta vois tulla kivoja kukkia esim kasseihin... ehkä...) Vaikka ostinkin Cuttlebugin elokuussa, stanssaan silti vieläkin kaiken minkä pystyy tuolla originalilla, cuttlebugin b-levyt kuluvat huomattavasti nopeammin kuin sizzixin leikkuualusta, cuttlebugiin pääsee vain sizzlizit, nestabilitiesit ja bigz stanssit. Yritin myydä syksyllä tuota originalia huutiksessa, mutta koska en halua pilkkahinnalla siitä luopua, päädyin pitämään sen itse, ja ompahan varalla jos cuttlebug hajoaa (on erittäin paljon todennäköisempää että cuttlebug hajoaa ennen originalia...)
Niin ja yksi juttu vielä; tämä blogi on tänään tasan 3kk vanha, kävijälaskuri näyttää yli neljää tuhatta käyntiä, kiitos kaikille jotka jaksatte täällä käydä! Laskuri ei laske mun omia käyntejä, eikä peräkkäisiä klikkauksia, joten jos toimii niin yllättävän paljon täällä on vierailtu (mun google adsense tili joka vahtaa noita alareunan mainosten klikkailuja näyttää yli 7000 kertaa sivujen avautuneen, eli luulisin tuon reilu 4000 pitävän paikkansa).

8 kommenttia:

My Paper World kirjoitti...

Awwwwww! This is adorable!

sari kirjoitti...

aivan i´hana kortti! ja tosi kiva blogi sulla!

Minnis kirjoitti...

Kiitos Sari, sun blogia kauan seuranneena sanoisin että sulla se vasta kiva blogi on ;o).

Henzu kirjoitti...

Mä en oikeestaan hirveesti välitä sinisestä, mutta musta toi hääkortti on upea just tollasena. Niin sun kortit aina, mutta nyt piti se oikein erikseen kertoa..

Minnis kirjoitti...

Kiitos Henzu. Tuo on musta ollut ennenkin jännä että sellaiset kortit joista itse ei erityisemmin pidä saavat kaikkein eniten kommentteja, kai se vain osoittaa miten erilaisia makuja ihmisillä on.

Anonyymi kirjoitti...

vieläkö tiskit odottaa? mother lomalla viikon. taitaisi olla terapiaa kaaputtaa kuivuneita lautasia puhtaaksi. Onhan sinulla Fairy Poweria?

Minnis kirjoitti...

Heh, hitsi kun kerkesin jo tiskata, täytyy tuoda lisää fairypoweria ens kauppareissulla, onko tarjous vielä kuukauden päästä voimassa, mother?! ;oD

Oliveria kirjoitti...

Tämä sopisi tosi hyvin tämän viikon haasteeseen
http://magnoliachallengeblog.blogspot.com/
Onko tuttu?