lauantai 19. tammikuuta 2008

Pennyn hiiret

Viime päivinä ei ole ollut oikein aikaa touhuta korttien parissa, meinasi jo tulla vieroitusoireita, kun nyt sattuu olemaan tällaisen manian kourissa. Tänään kävi vieraita, mukava aloittaa askartelut 'puhtaalta pöydältä', eli se kaamea silppuvuori oli pakko siivota eilen piiloon (haaveilee omasta askarteluhuoneesta jossa kaikki saa AINA olla levällään....), nyt jopa mahtui hyvin tekemään. Kuva on vaihtona saatu Riikalta (ei blogia), ja on musta ihana, paperi jolle kuva on leimattu on mun makuun ihan erikoisen hyvää, värit leviää tosi hienosti hyvin vähällä vaivalla, ja ei kuprua ollenkaan vaikka noi taustatkin maalaa veden kanssa (yleensä väritän taustat chalkseilla, jos siis väritän), mä itse pääsen mielestäni parhaisiin väritystuloksiin mahdollisimman sileillä papereilla, ne 'raidalliset' akvarellipaperit ei ole mun juttu lainkaan. Tuohon kuvan viereen sommittelin jos jonkinnäköistä koristusta, mutta mikään ei oikein tuntunut siihen passaavan, joten jätin sen tyhjäksi. Tekstin leimasin ihan versafinella suoraan nauhaan.

Mä olen tässä viime aikoina pörrännyt paljon netissä, ja nyt kun yritän välttää ostelua, olen perehtynyt muun maailman blogitarjontaan, ja aivan todella ihania kortteja ja muuta olen löytänyt, samoin kuin ohjeita, esim. tätä ohjetta ihastelin useampaankin kertaan... (lue englannin kielinen teksti lopussa myös, kuvat ei kerro kaikkea.) Se on tehty Prismacolor kynille jotka on lukemani perusteella ihan omaa luokkaansa, kokeilin ohjetta tavallisilla puuväreillä ja toimii se kyllä niilläkin, vaatii harjoittelua ja oikeanlaisen paperin onnistuakseen. En tiedä oliko tuo käyttämäni tärpätti ihan oikeanlaista, käytin sellaista hajutonta joka on tarkoitettu pensselien puhdistamiseen. Mutta kokeilemisen arvoinen juttu, suosittelen.

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Voi että miten ihanasti olet tuon värittänyt. Minunkin pitäisi ostaa vesiväripaperia, koska en tahdo uskaltaa maalailla sitä taustaa.. hmm.. no, minä kyllä tykkään leikkailla kuvat yleensä irti. Se taitaa olla ehdottomasti minun tyyliä. hih!

Maissi kirjoitti...

Kivan näköinen kortti ja hyvin väritetty tuo kuva :)

Sanna kirjoitti...

Ihana kortti! Tyttömäisen hempeet värit.

minni75 kirjoitti...

Ihanan hempee :o)

My Paper World kirjoitti...

Awwwwww! It's adorable!

maiju kirjoitti...

Ihanan hempeät värit tässä kortissa. Söpö kortti :)