sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Triin Korttihaaste

Osallistuin tämmöseen Triin järjestämään vaihtoon jossa jokainen vuorollaan laittaa kaikille jotain korttitarvikkeita ja tehdään niistä sitten kortit, tämä on siis ensimmäinen kortti, ja tarvikkeet (korttipohja, taustapaperi ja nauha) lähetti Triin. Muut osallistujat on kaikki sitten meitä Minnoja ;oD! Taustapaperista tykkäsin kovasti, joskin se on väreiltään hiukan epätyypillinen minulle, kokeilin monenlaista juttua ja väritin ainakin viisi leimakuvaa noilla taustapaperin väreillä, ennen kuin lopulta päädyin tähän siiliin. Kortti ei ole ihan valmis vielä, siitä puuttuu teksti, olen tilannut sellaisen Onnea palloleimasimen Finnstamperilta, ja kunhan se saapuu, pistän sellaisen vihreällä leimattuna tuon isoimman oranssin kukan keskelle, olin jo liimannut paperin korttipohjaan, kun tuli mieleen että nuo oranssin kukan terälehtiä olis voinut nostaa koholle ja muotoilla kun olisi osittain leikannut ne irti paperista, mutta kuten sanottua parhaat ideat tulee aina jälkijunassa! Ei tästä ihan pahakaan tullut, vaikka epäilin etten oranssista mitään järkevää saa aikaiseksi.
Triin blogissa on linkit muiden Minnojen kortteihin ja kuva hänen omastaan, luonnollisesti ;o)

6 kommenttia:

Minnis kirjoitti...

Hieno kortti. Yllättävän erityyppisiä kortteja saatiin aikaiseksi! Tää on aika hauska haaste :D

Maissi kirjoitti...

Hieno kortti minunkin mielestäni :)

minni75 kirjoitti...

Oikeen kiva kortti, ja hieno tuo taustapaperi :)

Triin kirjoitti...

ihana kortti, hauska huomata että samoista jutuista saa monta ihan erilaista korttia ja jokaisella on omat pienet lisät mitä ne tykkä laitta korteihin :)

Laura kirjoitti...

Tosi retro tuo taustapaperi! :) Ihana kortti. Minä sain tuon saman Penny Black leimasimen viime viikolla ja eilen otin sen jopa käyttöön ja vähän jo värittelin :).

文章 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室