perjantai 14. maaliskuuta 2008

Pääsiäiskortteja

Voi jösses että näiden korttien kanssa tuli kiire... Yksi työkaveri pyysi jo aikoja sitten tuosta pupuleimasta tehtynä pari pääsiäiskorttia, ja olin ihan kokonaan unohtanut... Viime yönä sitten olin jo ruvennut nukkumaan, kun ihan ykskaks tuli mieleen että en ole niitä vieläkään tehnyt, oli siis ihan pakko nousta ne tekemään kun tänään oli viimeinen työpäivä ennen lomaa, en viitsi lomalla paljon työpaikalle pilkistellä, huomioin kyllä, että kun kiireessä tekee, niin niistä ei ihan sataprosenttisen mieleisiä tule, mutta kun itsekin satun just tuosta leimasta pitämään ihan erikoisen paljon, niin hyvä kuva korvaa aika paljon 'teknisiä' puutteita ;0D..
Ihan perinteinen malli ensin...
Pieni lisä perinteiseen kauniista höyhenestä; löysin ihan kotikonnuilta yhdestä halpis kaupasta noita ihania polkadot höyheniä, valkeilla, keltaisilla ja oransseilla pilkuilla ja vielä ihan pilkkahinnalla... Tykkää, tykkää...
Sitten 'ei-niin-tavallisen' värinen, tästä mä pidin kaikkein eniten. Tykkään säästää pienetkin nauhankappaleet kun pihi siis olen (hih..), tuokin oli niin lyhyt pätkä, ettei siitä oikeaa rusettia saanut, mutta ei tuollainenkaan solmu pahalta näyttänyt.
Ensimmäinen SugarNellie kortti ei ihan onnistunut; tarkoitus oli kohokuvioida tuo pohja, mutta cuttlebugin c-levy oli hetkellisesti kadoksissa joten en saanut sitä tehtyä. Kuva on kyllä aivan ihana :0).

6 kommenttia:

baula kirjoitti...

Voih, mieki tykkään tuosta musta-vaaleanpunaisesta.. Se on aivan ihana.. :)

Kerttuli kirjoitti...

No minusta kortti on kyllä ihana. Tuo höyhen sopii hyvin tähän korttiin.

Miia kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt! ihanasti olit laittanu höyheniä mukaan, tekee kivan säväyksen! :)

tuija kirjoitti...

Heippa nyt uteliaana kyselen, kun tilasit ne lehtistanssit niin mitä sieltä oli postikulut? Minä tein tilausta viidestä pienestä stanssista niin laskussa oli postikulut 25 dollari aika moinen.

Minnis kirjoitti...

Tuija, tilasin stanssit cut@homesta, arvioidut postikulut olivat tuota luokkaa, mutta tipahtivat siihen normaaliin 11 dollariin lopussa, kannattaa pyytää poistamaan stanssit alkuperäispakkauksestaan= sopivat tulemaan siinä flat rate kuoressa.(ja jos et muuta tilannut kuin pieniä stansseja, niin tod.näk. sopivat siihen muutenkin...

Laura kirjoitti...

Tosi hienoja ovat!!! Minä en sitten saanut tehtyä kuin muutaman kortin ja ajattelin pistää ne postiin huomenna. iik! miksi aikaa kuluu niin nopeasti?