lauantai 29. maaliskuuta 2008

Pakki 1

Tilasin Taavalta näitä pakkeja, ajatuksena että saisin prismacolorit ja promarkerit värijärjestykseen laitettua. Eilen sitten sain pakit postista ja tänä aamuna piti heti yksi maalata :o). Ja koska kyseessä on koko ajan esillä oleva tavara, niin sininen pohjaväri oli oikeastaan ainoa vaihtoehto, ja kuvavalintakin oli ihan tyypillistä mua, possu siis... Possut lentelee siis ympäri pakkia päät pilvissä :oD! Tähän ekaan pistin prismacolorit, tein chipboardista vielä väliseinät, alunperin tässä oli siis kuusi lokeroa, nyt niitä on 12, tämä oli just oikean kokoinen prismacoloreille, ja jäi vielä tilaa stumpeillekin ja värit sai oikein hyvin järjestykseen, paljon paremmin löydän nyt kun ei koko laatikkoa tarvii selata etsiessäni esim. jotain punaista sävyä, käyn vain punaiset läpi.
Promarkereiden kohdalla luovuin ajatuksesta säilyttää ne näissä, luin jostain, että ne pitäisi säilyttää vaakatasossa, niille pitää keksiä joku laatikkomaisempi säilytystapa. Mutta muillekin pakeille olen jo käyttöä keksinyt, kunhan kerkiäisin maalailla.

8 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ihana pakki!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

olet tehny ihanaksi ton pakin!
kyselit tuol meidän blogissa että onko se tyttö leimasin high hopesin leimasin niin kyllä on tilasin sen vasta tuolt stempel gårdenista

Laura kirjoitti...

oih minna! Tuo on ihan järisyttävän ihana!!!! vauvauvau! Minä haluan samanlaisen pakin. Olisi tosiaan ihana kun saisi nuo värit kaikki erilleen. Ikävä etsiä sieltä aina oikeaa väriä..

Maissi kirjoitti...

Aivan ihanasti koristeltu pakki, siis aivan ihqu!!!

Pirre kirjoitti...

Taivaallisen ihana! Mahtava!

minni75 kirjoitti...

Voi kun söpö, niin possumainen :)))

Taava kirjoitti...

Pakista tuli hauska. Onneksi ei näitäkään kahta samanlaista ;-D

Marraskuu kirjoitti...

Mielettömän ihana pakki! Mulla myös nikkarointi listassa tuon tyylinen kynille.