maanantai 17. maaliskuuta 2008

Sugar Nellie

Sugar Nellie leimani odottelevat vielä mustetta, tämä on tehty vaihtokuvista. Tästä mä tykkäsin, tosin mietin tuliko noita kukkia vähän liikaa.. Strassit värjäsin Tarun vinkistä alkoholimusteella, ja tosiaan, niistä tulee oikein hyvän näköisiä, ja kuvan väreihin sopivampia (sävy ei harmi kyllä näy kuvassa). Rusetin nauha on oikeasti aika ihqua, se 'välkehtii' livenä, vaihtaa siis sävyä valon mukaan, ja on muuten ihan tiimarin organza lahjanauhaa.

Olin muuten tukehtua nauruun äsken; FedEx kuriiri toi mulle ISON pahvilaatikon jossa oli sisällä 18 Prismacolor kynää ihan pikkuisessa pussissa hih hih... Siis sain niiden viallisten kynien tilalle uudet sieltä Blickiltä. Olisi kai se niille ollut halvempaa laittaa kynät ihan postissa, paketti painoi ainakin 200 g, ja oli kooltaan tyyliin 50cmx50cmx50cm.... Hihitin kyllä melkoisesti pakettia tutkiessani.... ;oD

6 kommenttia:

amppa kirjoitti...

hienoja kortteja, hienoja värityksiä.. milläs nyt värittelit? :)

minni75 kirjoitti...

Voi kun on jälleen kauniita, siis myös toi aiempi. Muutamalla muullakin magnolia "hahmolla" ei oo siipiä, miksiköhän?

Minnis kirjoitti...

Kiitos tytöt :o), Amppa, kaikki väritykset on Promarker + Prismacolor yhdistelmiä, taustat värittelen chalkseilla, jos en siis leikkaa kuvaa irti. Nyt alkaa leimojen väritykset miellyttää kovasti omaa silmää (ja ilmeisesti muidenkin, viimeaikaisista kommenteista päätellen, kiitos vaan kaikille... :o)), siispä nyt voisi ehkä keskittyä tekemään, alituisen ostelun sijaan... ;oD!

Kerttuli kirjoitti...

Kivoja kortteja olet taas tehnyt. Hyvin sopii tuo onnea ympyrä tuohon tausta paperiin.

taru76 kirjoitti...

Ihana kortti! Minä täällä teen ensitestailuja öljypohjaisilla puuväreillä. Täytyy vähän harjoitella, ja paperilla taitaa olla iso vaikutus!

Maissi kirjoitti...

Ihanan värinen ja -tyylinen kortti, onnistunut kortti kuten sulla poikkeuksetta onkin myös muut kortit :)