lauantai 29. maaliskuuta 2008

SCS sketch challenge #28

Tästä kortista tulikin yllättäen aika mieleinen, vaikka malli näytti tosi vaikealta. Mutta kun olen ottanut tavakseni etsiä joka kortista huonot puolet niin tästäkin niitä löytyy; sössin tekstileimauksen jälleen kerran, sain vähän siivottua sotkua promarkerin blender kynällä (tuon happy sanan alla oleva tahra hävisi melkein kokonaan ;o)), vasta jälkeenpäin tajusin että kukkien alle olisi voinut leimata kauniin ison kiehkuran, eyeletit olisivat olleet kova sana noihin nauhareikiin, syy miksi niitä ei siinä ole on se että mun eyelet asettimet on aina hukassa, pitäis hankkia se crop-a-dile ihan vaan siksi että se on niin iso ettei menisi niin helposti kadoksiin :o). Mä kuitenkin siis pidin yllättävän paljon tästä kortista, olen viime aikoina ihastunut tuohon oranssiin väriin korteissa vaikka en ole koskaan ollut oranssin ystävä :o), Kukkaleima on ihana; stampin'up setistä, on kivaa vaihtelua Prima kukille, tekstileima ja alareunan pikkukiehkura on samasta setistä. Oranssi nauha oli alunperin keltainen, värjäsin sen oranssilla promarkerilla; oikein kätevää; leveä kärki vaan nauhan päälle ja vedät nauhan rauhallisesti sen läpi= aina oikean värinen nauha. Ainakin noilla kapeilla nauhoilla toimii oikein hyvin.

Lauran kaunis kortti on täällä.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

iik! pitää heti sanoa, että osta se uusi cropadile.. se millä saa laitettua eyeletit vaikka keskelle sivua! :)

Sinun kortti on ihana! Minä en ole tehnyt vielä yhtään korttia tuolla setillä.. olisi kyllä jo aika! Minä kävin laittamassa #28 kortin blogiini :)

taru76 kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! Ja kiitos vinkistä nauhan värjäämiseen. Viimeksi tilasinkin värjäysmielessä valkoista kapeaa Finnstamperilta...

On muuten tosi kaunis ja varmasti kätevä puuväripakki!!