tiistai 18. maaliskuuta 2008

Äitienpäivä Tilda

Piti kokeilla noita leimakuvia näihin cd-levyihin, kuvata en taaskaan osannut.... Tuo Tilda on oikeasti hyvin kauniin värinen luonnossa. Leikkelin jokin aika sitten noita 3D kukkasia läjän, ajatuksena että kun koristekukat on vähissä, että näitä pienehköjä voisi vallan hyvin käyttää niiden asemasta, korin pohjalle kuitenkin vielä ovat jääneet, mutta uskoisin että ne kuitenkin käytettyä tulee.

Niin, ja se kauan odotettu Promarker tilaus englannista kotiutui sittenkin tänään, olin jo kokonaan luopunut toivosta :o), lähetin liikkeeseen kolme meiliä tässä kolmen viikon aikana ja yhteenkään en saanut vastausta, ihmettelen kyllä syytä...
Viime yönä ei taaskaan nukuttanut ja surffailin ensin blogeissa ja sitten lempparikaupoissa, päädyin aamuyöstä Heinikan sivuille ja huomasin, että sinne oli nyt tullut myyntiin noita samoja tusseja ja koska olin siis jo luopunut toivosta tuon englannin paketin suhteen niin kuinkas sitten kävikään.... Ensi viikolla on sitten PALJON tuplatusseja, oisko kellään kiinnostusta ostaa.....?

6 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Todennäköisesti täällä voisi olla. Saan ehkä tällä viikolla testailla kyniä.. eli mailia saa laittaa.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

mekin voidaan ostaa jos on myynissä

Hanne kirjoitti...

Keljuttaa kovasti paljon, kun ostoslakko päällä...tusseja tahtoo tääkin :(

Hanne kirjoitti...

Keljuttaa kovasti paljon, kun ostoslakko päällä...tusseja tahtoo tääkin :(

Sammacco kirjoitti...

Tännekin mahtuu vielä paljon tusseja :) Eli täytyy katsoa jos laitat myyntiin.

tuija kirjoitti...

Tulihan ne sieltä hyvä juttu se on kumma juttu , kun tilaukset välillä unohtuvat postiin lojumaan nopein aika on kun sieltä on tullut paketti kaksi päivää ja pisin aika oli jämpti kuukausi aika ero. Siellä kuulemma posti lakkoilee usein.