lauantai 15. maaliskuuta 2008

Parit Edwinit

Tänään on ollut taas sellainen päivä, että olisi kannattanut aamulla jäädä peiton alle nukkumaan... (Enkä puhu nyt korteista ;o)) Tästä ekasta tuli vähän kummallinen, leimakuvan värityksestä pidin kyllä (promarker + prismacolor), muutoin en niinkään.
Tästä kortista olisin kovastikin pitänyt, leimakuvan väritys on yksi parhaita mitä koskaan olen saanut itse aikaiseksi (promarker+prismacolor), menin vaan teksti leimauksen sössimään; rusetin alla on eka teksti, leimasin sen ensin vihreällä, niin kuin nuo kiekurat, painoin vissiin liian kovaa ja se levisi, yritin korjata vahinkoa valkoisella geelikynällä ja sain sen näyttämään entistä pahemmalta, peitin rusetilla sitten koko jutun ja leimasin ylälaitaan uuden tekstin versafinella, joka ei petä koskaan... Nyt tuossa alareunassa on sitten tuommoinen sekasotku... Arrgh...

3 kommenttia:

amppa kirjoitti...

hienot väritykset:) mulla ei vielä ole ihan hallussa toi homma..

Kerttuli kirjoitti...

Sorry kun tää hihittelee täällä :) mulle on nimittäin käynyt tuollaisia samanlaisia kömmähdyksiä. Kiva huomata että en ole ainut. Viimevuoden joulukorttitohinoissa leimasin yhden tekstin jopa ylösalaisin, se on mielestäni jo aika hyvin, vai mitä? Kortti on kyllä silti hieno eikä siitä kyllä olisi edes arannut että olet "peitellyt" jotain.

sirpaliina kirjoitti...

Hieno kortti, ei tuota hyvin huomaa, minulle myös joskus noin että täytyy tekstiä peitellä.