tiistai 18. maaliskuuta 2008

Ruskea vauvakortti

Tykkään kamalasti ruskeasta väristä korteissa, vauvakortteihin en kuitenkaan ole koskaan sitä oikein mieltänyt. Tämä kortti syntyikin oikeastaan ihan vahingossa, kun tässä iltamassa testailin uusia tussejani ja olin kyllä lopputulokseen oikein tyytyväinen :o). Koitin tällätä tuota vauvaa tuohon paperissa olevaan köynnökseen istumaan, mutta se näytti vain leijuvan ilmassa, joten tuo nauha oli jokseenkin pakko siihen laittaa alle.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää kortti on niin sairaan söpö, että ei tosikaan! Kaikki sun kortit hienoja on, mut tää...*huokailee*

Anonyymi kirjoitti...

Upea...ihana : )
Nyt on mun ekat testaukset julkisia.

Anonyymi kirjoitti...

Upea kortti, kuin myös edellinen. Hienosti väritetty :)))

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Noi vauvat on ylisöpöjä. :-)

Muuten, mitä paperia käytät leimaamisessa? Väritin yhen siulta saaman kuvan ja paperi oli aivan unelma. Ei vettynyt niin kuin oma paperini tuppaa tekeen, jos liikaa vettä käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti ja väritys on todella onnistunut. Tässä taas näkee, ettei aina tarvitse käyttää niitä "perinteisiä" värejä vauvaonnitteluissa.

Aija kirjoitti...

Ruskean ystävänä tämä kortti näyttää aivan ihanan viehättävältä!
Sävyt ovat erittäin onnistuneet, näissä väreissä on vähän se vaara olemassa että tulisi tunkkainen.
Kiva kun näkee joskus jotain ihan "odottamatonta" :)

Minnis kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista :o).

Sanna, en muista mille just sun kuvat leimasin mutta todennäköisesti Canson Montval 200g (jos on 'kerman' värinen paperi), tai Canson Montval 300g (jos on valkea paksu paperi) Tämä jälkimmäinen on omista testaamistani akvarellipapereista ylivoimaisesti paras, mutta jos leikkaa kuvat irti ääriviivoja myöten niin tuo ensiksi mainittu on parempi, kummastakin paperista olen ihan kamalasti itse pitänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Upeasti väritetty kuva! Ja muutenkin tosi ihana kortti. Vaikka syysvauvalle ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä blogissani! Itekin olen miettinyt että onkohan tärpätillä ja esim. sillä Sansodorilla eroa. Täytyy katsastaa löytyykö täältä Jyväskylästä mitään vastaavaa...