keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Triinin korttihaaste osa 3

Triinin aloittama haastekierros on edennyt kolmanteen osaan, tällä kertaa tarvikkeet lähetti mun nettikaima Minnis (ollaan kaimoja myös oikeassa elämässä :o)), kuoressa oli korttipohja, taustapaperi, tagi, leimakuva ja tuo paperinen pilkkunauha joka kulkee keskellä korttia, toinenkin paperinauha oli, mutta sitä en tässä käyttänyt. Tämä oli vähän hankala minulle, itselläni on tuo sama leimasin, ja mä olen mieltänyt sen ihan toisenlaiseen värimaailmaan ja oli tosi hankalaa sitten se sijoittaa tähän, mutta yllätyksekseni se passasi tähänkin aivan hyvin, pitäisi varmaan uskaltaa vaan kokeilla muitakin värejä rohkeammin. Sattumalta mulla oli tuota samaa vaaleanpunaista pilkkupaperia kun tuossa tagissa, niin leikkasin siitä tuon kukkamuodon tilda-typyn taakse, kun muutoin tuntui että se uppoaa liikaa tuohon taustaan, tagien käyttö on mulle vähän vierasta, ja tälläsin ensin tuota vaikka miten päin ennen kuin se asettui 'oikein', ja ainakin omaan makuuni tästä tuli ihan hyvä kortti :o).

Seuraavaksi onkin sitten mun vuoro lähettää tarvikkeet, hmmm... täytyy ruveta pohtimaan millaiset pääsee matkaan ;oD...

4 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Upea kortti!!!

Triin kirjoitti...

ihana kortti, tykkän eriyisesti siitä miten siinnä leimassa on pirteita täynä se uimapuku ja kori... jään odotaman mitä ihana sa meille keksit

Piia kirjoitti...

Tää on aivan mielettömän upea ! Toi täti on kanssa sarjassa tahtoo kokeilmiinsa ! Ja vielä kerran Iso Kiitos palkinnosta !!

Minnis kirjoitti...

Hieno kortti, kivasti yhdistelty noita erilaisia papereita. Mun kortti löytyy täältä:
http://emmonsivut.vuodatus.net/blog/1221652