sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Mummulle

Tämän kissan esittelin jo Prismacolor postauksessa, nyt vasta pääsi korttiin asti. Äitienpäiväksi aina pyydellään kortteja myös mummuille, viime vuonna törmäsin tällaiseen ongelmaan jota en ennen ole tullut ajatelleeksikaan; mummo, mummu vai mummi? Mä olen joutunut tekemään kortteja kaikilla noilla teksteillä, kun toinen tykkää toisesta.. Ääriviivatarroina en ole löytänyt muita kuin mummille tekstiä, joka meillä päin on aika vieras ilmaisu, onnea mummulle leimasin on vasta tulossa ja mummolle leimaa en ole missään edes nähnyt, joten toistaiseksi on kai tyydyttävä näihin irtokirjaimiin tai rub-onzeihin.

4 kommenttia:

Sirpaliina kirjoitti...

Ihana kortti ja ihanasti väritetty, aamulla värittelin samanlaista kuvaa, mutta meni pieleen, kun ei rajat näkynyt selvästi, niin korin väritin isommaksi kuin olikaan.

miia kirjoitti...

Tuo mummu/mummo/mummi -juttu onkin muuten haastava, kun jokaisella on omat mieltymyksensä. Ja tästä kortista tuli mieleeni, että pitääkin omille mummuilleni tehdä kortit äitienpäiväksi :)

Marraskuu kirjoitti...

Ihania kortteja! Penny Blackien värittelyä olen kans harjoitellut muutamaan otteeseen... pari on vasta kortiksi päätynyt. Meillä kans löytyy mummi ja mumma, ja isäni on ruotsinkielinen niin on vielä fammu. Isänpäivänä sama juttu; moffa/paappa/vaari.. Ja varmasti löytyy vielä muitakin, meillä päin mummua kutsutaan myös tummuksi.. ;) Sitä äitini ei hyväksynyt, valitsi mielummin mummin.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan IHANA kissakortti, sopis erinomaisesti meidän äidille, joka kovasti tykkää kissastaan. Ja joka muuten on lapsenlapsilleen Mammu, kun ensimmäinen ei aikoinaan oppinut sanomaan mummu...

Teija