tiistai 29. huhtikuuta 2008

Vappuhumua....

Poikkesin tänään työmatkalla tiimarissa ostamassa vapputarpeita töihin, ilmapalloja ja vähän kaikkia hupijuttuja, lähdin tarkoituksella niin myöhään liikenteeseen, että askartelutarvikeosasto jäi kokonaan katsastamatta.... Yritän pysyä säästölinjalla nyt jonkin aikaa ;o). Sitten poikkesin vielä paikallisessa Siwassa ostamassa eväät töihin kun en viitsinyt päivällä mitään tehdä ja siellä oli vapputarvike laatikossa tuollaisia kukkaseppelenauhoja joissa oli kangaskukkasia, ihan välittömästi hoksasin että nauhan voi kätevästi purkaa ja kukat ovat JUST oikean kokoisia kortteihin ja aika kivan värisiä vielä ja koska hintaakin oli huimat 50 snt, niitä lähti sitten useampikin kappale mukaan ;o)) Just laskin että jokaisessa nauhassa on 72 kukkaa, eli tuohon hintaan niitä raskii ihan useammankin laittaa korttiin, kerrankin olen jotain saanut halvalla, ja musta noi on ihan prima kukkien veroisia. Ja tänään tuli ihanaa ylläripostia Heliltä, pläjäys IIHANIA leimakuvia ja letrasetin tussipaperia kokeiltavaksi, Kiitos Heli oikein kovasti, piristit päivää kummasti :o), sitä aikaa kun vielä saisi....

7 kommenttia:

Kerttuli kirjoitti...

No teit kyllä ylivedon löydön. Tuollaisista tulee kyllä extra hyvälle mielelle kun löytää jotain hyödyllistä pilkkahintaan :)

Santtuli kirjoitti...

Minä ostin melko samanlaisia kukkanauhoja Tiimarista, menettelevät mutta niissä on reunat vähän sellaiset huolittelemattomat,halvalla sain ja olen käyttänyt jo korteissa. Tosin nuo sinun ostamasi ovat kivemman värisiä..

myy ja vilijonkka kirjoitti...

halvalla sait kaikki pitää käyttä hyödyksi jos halvalla saa!!!!!
ihania kuvia olet saannu meillekin tuli noita! hih!

Anne kirjoitti...

Toihan on tosi hyvä löytö! Näytä kuvia sitten miltä kukat näyttävät käytössä. :)

Mukavaa vappua!

Miijja kirjoitti...

Hieno löytö kerrassaan, kaiten laatikollisen ostit ;D oikein iloista ja aurinkoista vappua!

Heli Matero kirjoitti...

Hyvä juttu, että posti kulkee. Yritän itse testailla lähitulevaisuudessa värejä ja tuota paperia.

Heli Matero kirjoitti...

Unohdin toivottaa Hauskaa vappua.