keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Pakki 2

Juu, mäkin olen sortunut näihin Tapestry leimoihin, myönnän että ihan vain siksi kun KAIKILLA muillakin on.... ;o) Kaksi settiä tilasin Heinikasta, olisin sen orvokki setin halunnut, mutta niitä ei enää silloin ollut, tulossa vissiin kuitenkin. Parit korttiharjoittelut tein, mutta ne lensi roskiin. Tämä pakki onnistui sitten paremmin. Tämä ei ihan valmis vielä ole, tuohon päähän pistän vielä jonkun leimakuvan ehkä ja sivuun tulee joku stanssattu teksti, kunhan olen päättänyt pidänkö tämän itse vai annanko lahjaksi. Kuviot on leimattu osin fluid chalkseilla ja osin versa magic musteilla, mä en kyllä tiedä kestääkö ne lakata päältä? Tietääkö kukaan?

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

hihii! No, minulla ei ainakaan ole tapestry leimasimia, enkä usko että tuleekaan olemaan.. eivät ole ollenkaan minun tyyliä. Mutta täytyy sanoa että olet kyllä todella kauniisti leimaillut niillä tuon pakin! upea!

minni75 kirjoitti...

Tulipa kaunis, mulla on kans toi sama leimasinsetti, täytyy vaan hieman harjoitella... :)))

maiju kirjoitti...

Tapestryjä on tullut tänään lisää Heinikkaan.. Myös orvokkia. Toista orvokkia on myös,mutta sitä Heini ei ole ehtinyt lisäämään vielä nettikauppaan.. mutta varmaan lisää senkin ihan lähipäivinä...

taru76 kirjoitti...

Upea pakki! Samassa veneessä ollaan, minäkin sorruin tapestryyn, heidän demovideot oli niin ihania. videot löytyi heinikan linkistä.

miia kirjoitti...

Ihanan näköinen pakki! :)

Maissi kirjoitti...

Hienon näköinen pakki, kivasti ideoitu ja toteutettu :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosta pakista tulee niin kesä mieleen!
niin kaunis ja ihana idea!