maanantai 5. toukokuuta 2008

Medaljonki leimasin ensi testissä

Tänään tuli siis ensimmäinen medaljonkileimasimeni glitter potista. Mä himosin näitä leimasimia jo kauan ennen kuin tiesin haluavani leimailla :o), ja nyt vasta sain hankittua. Tällaisen ihan yksinkertaisen tein kokeeksi, ja jollain lailla tykkään tästä, vaikka värit on pikkasen pielessä. Tämä on koottu 3D tyyliin koholle, eli leimasin 3 erillistä kuvaa ja niistä leikkelin aina paloja pois. Väritin nuo osat promarkereilla ja spica glitter kynillä, joten livenä tuo kimaltelee, kuvassa ei oikein näy.

Muitakin kuvia värittelin odottelemaan, jos huomiselle ei ilmaannu muuta puuhaa, niin pidän korttipäivän pitkästä aikaa. Mutta nyt tuntuu että on ihan pakko mennä nukkumaan :o).

3 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Kaunista katsottavaa.. mitä olet tykännyt niistä glitter-kynistä?

Minnis kirjoitti...

Kiitos Heli :o). Mä olen noista glitter kynistä edelleen sitä mieltä että ne ovat niin hyvää ettei sanotuksi saa, eli tykkään, kovasti :o) Finnstamperille oli tullut jotain vastaavia, mutta niissä ei ollut tuota transparentti kynää joka on mun suosikki, eli läpinäkyvä, mistä tahansa promarkerin sävystä saan sillä kimaltavan.

Miijja kirjoitti...

Aivan ihana, oot tosi ison työn tehnyt tuota tehdessä, mutta kyllä kannatti!