torstai 22. toukokuuta 2008

Kissa trioa sarjana...

Värittelin eilen koko arkillisen näitä vaihdossa tulleita kissakuvia kun ne olivat niin kivoja väritettäviä. Mä olen vähän vierastanut näitä pennyn kissakuvia, kun musta ne on niin kamalan vaikeita värittää, nämä onnistui kyllä ihan hyvin. Tämä ihan ensimmäinen onnistui kaikkein parhaiten, vaikka yhdestäkään kortista ei tullut ihan sellainen kun olin kuvitellut.


Nämä kolme muuta onkin sitten lähes samalla kaavalla tehty. tämä viimeinen voisi sopia vaikka pojallekin, noin niinkuin väriensä puolesta.
Loppukevennyksenä mun uudet possut :o)! Sain etukäteen nimpparilahjaksi possupariskunnan polka dot ruseteissaan. Mä aina vihjailen töissä että mulla on muuten nimipäivät tai synttärit tulossa ja lahjat olis kivoja... keh keh.. Useimmiten se ei toimi, mutta aina silloin tällöin joku haksahtaa ;o)

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Nuo kisut on kyllä ikävän vaikeita väritellä.. mutta minusta ne hiiret on vielä vaikeampia. iiik! Onneksi siilit pelastavat kaiken :). Niitä on kiva väritellä :)

nirppu kirjoitti...

Tosi hyvin nuo kissat on väritetty, mä en sais tuollaista jälkeä ikinä aikaiseksi. Mä en osaa noita varjostuksia yhtään...

minni75 kirjoitti...

Kauniisti oot väritelly kisuleita, ja aikamoisen kasan, upeita kaikki!!

Miijja kirjoitti...

Aivan ihana korttisarja! Mun mielestä on tosi kiva nähdä kortteja tälleen sarjana eri väreissä :))