maanantai 28. huhtikuuta 2008

Elämän pieniä iloja...

Viime aikoina tämä elämä ollut aika hektistä ja suurta kevätväsymystä ollut ilmassa. Kortteiluun ei ole ollut aikaa, mitä nyt olen koonnut 3D kuvia luppoaikana odottamaan oikeaa inspistä. Loppujen lopuksi ilonaiheet olleet aika vähissä koko kevätpuolen mutta tänään nauroin ihan hervottomasti kun avasin puhelinlaskun, summa oli kyllä ehdottomasti pienin lasku mikä mulle on koskaan tullut; 5 senttiä heh heh.... En oikein tiennyt että pitäiskö itkeä vai nauraa, siis että onko kyse siitä että että osaan jossain asiassa olla säästäväinen vai onko mun sosiaalinen elämä tässä ;o)!!!! No jään miettimään sitä ja yritän tälle illalle saada pari korttiakin aikaiseksi :o)!

8 kommenttia:

Heli Metero kirjoitti...

Jopas jotakin... positiivista sinänsä, että on pieni lasku. Toivottavasti saat postia lähiaikoina tältä suunnalta

baula kirjoitti...

Hih, miten kehtaavat moista edes lähettää.. :D Saunalahdella ainakin keräävät niin kauan, että tulee 20 e täyteen.. Itekki on tullu mietittyä tuota sosiaalisen elämän puutetta ku se 20 e laskun kertyminen kestää kolme kuukautta.. Noh, onpahan rahaa tuhlattavana johonkin muuhun kivaan.. :)

Laura kirjoitti...

Hihii! tuollainen lasku on kyllä unelma! no, meidänkään puhelinlasku ei ikinä ole mikään superiso.. ainoat puhelut ovat minulta joko paulin töihin tai kännykkään.. juuh, ei ole oikein sosiaalista täälläkään.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi pieni kun minä puhun puhelimessa joka päivä ja useasti niin laskut on kanssa aikas kovia mies aina nauraa kun kyselee puhelinlaskun loppusummaa!
kade noin pienestä!!

maiju kirjoitti...

Ei ole ihme, että telisoneran pitää irtisanoa väkeään kun tuollaisten laskujen lähettäminenkin on aika kallista. Jokin heillä on varmaan toiminnassa pielessä kun lähettävät tuollaisia laskuja :)

Tai sitten he eivät ole vain laskeneet, että tuollainen laskuttaminen ei ole taloudellisesti kannattavaa :)

Suosittelen kyllä Minnikselle aktiivisempaa seuraelämää *heh, heh*

miia kirjoitti...

Näitä laskuja mäkin voisin ottaa vastaanm hurjan iso! :D

toukokuu kirjoitti...

Mites tuollaisiin lukuihin pääsee :) Teliasoneralle tulee kalliimmaksi lähettää tollanen lasku.

Pirkkis kirjoitti...

Eihän tuollaista laskua voi netissä edes maksaa!? No, jos odotat sen karhulaskun ja 5€ kuluja päälle, niin sitte ainaki pystyy ;o)