tiistai 26. helmikuuta 2008

Koira, sinä olet tähti!

Tekaisin yhden koira kortin pääsiäiskorttien lomassa. Leimakuva on Penny Blackin ja olen sen vaihdossa saanut. Väritin kuvan Promarkereilla, tussit on varmaan ihan omiaan just näihin pieniin sieviin kuviin, kokeilin näet parit magnolia tildat väritellä niillä ja niistä tulee jotenkin vaisuja tusseilla, niihin pitää varmaan lisäillä varjostuksia jollain. Teksti ei näy oikein hyvin tuossa kuviopaperissa, on tehty rub-onzeilla ja siinä lukee että; Sinua onnitellen, luonnossa näkyy selvemmin, mutta ei ollut hyvä idea laittaa sitä suoraan kuviopaperiin, jospa seuraavalla kerralla tuonkin muistaisi.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

tuo koiruliini on kyllä söpö! Minna.. sinun on ihan pakko kyllä tulla tänne askartelemaan. Alahan säästämään nyt kaikki pennoset! :) Minusta copiceilla on ollut kiva värittää tosiaan pienempiä kuvia, mutta silti mieluummin väritän noilla SU tusseilla.. ihme kyllä!

Minnis kirjoitti...

Laura, miten hitossa tässä mitään säästää kun koko ajan on kuta kummempia hankintoja tehtävä leimailuun liittyen.. Olisin huomattavasti 'varakkaampi' jos olisin vaan kiltisti pysytellyt 3D maailmassa..

maiju kirjoitti...

Ihania kortteja.. Mä en ole päässyt testaaamaan tuota tekstihommaa... kun mä en löydä mun tulostimesta sitä peilikuva asetusta ollenkaan...Normaalisti se on ollut ihan helposti löydettävissä.