tiistai 12. helmikuuta 2008

Kissa ystävälle

Mä en käsitä että mulle aina käy näin... Siis että ystävänpäivä on ylihuomenna ja puolet korteista on vielä tekemättä....! Ja kun kiireessä vääntää niin jälki on sitten sen näköistä. Tämä kortti olisi muuten ihan ok, mutta omaa silmää häiritsee ihan hirveästi että tuo keskusneliö on hivenen vinossa. Taustapaperi on tapettia, selasin eilen vaihteeksi laatikoita läpi, ja vielä löytyi noita tapetinpaloja, joitten luulin jo loppuneen, tämä nimenomainen oli vielä mun makuun hienon värinen. Kissa kuva on vaihtari, tykkään kuvasta kovasti, mutta se on kyllä tosi vaikea väritettävä mun taidoilla. Teksti on tehty Rub-Onzeilla. Rub-onzeista puheen ollen, hoksasin eilen että niissä on yksi puute, ne ei kunnolla näy tummissa papereissa, mietinkin tuossa että tietääkö kukaan onko tulostimiin olemassa valkeaa mustetta? Sehän taitaa ainoa väri olla, jota ei saa tietokoneella tehtyä.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ja minä taas sain kyllä tehtyä niitä kasan, mutta tarkoitus oli yrittää myydä niitä.. en saanut aikaiseksi myydä enkä lähettää +huokaus+.
Ihana kortti tuo!! :) Kaunis rusetti.

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti, kuten muutkin uudet korttisi :)

Kiitos postista. Jään sulle vähän "velkaa". Sovitaanko, että kun saan ensi viikolla uudet polka -nauhat, niin laitan niitä vielä sulle... Kun sä laitoit mulle niin paljon extraa :)
Tuskin maltan odottaan, että ehdin kokeilla.

Minnis kirjoitti...

Et Maiju ole mitään velkaa, ihanaa postia sain minäkin tänään! ;o)