perjantai 8. helmikuuta 2008

SCS sketch challenge #15

Tästä tuli kuvan ja värien puolesta itselleni mieluinen, vaikka mallista en yhtään kyllä tykännyt. Ja jos tämä ei olisi ollut haastekortti, niin tuo teksti olisi ollut varmaan nauhassa ja suorassa, ja sitäpaitsi en pidä omasta käsialastani, niin olisi varmaan pitänyt käyttää taas tietokonetta apuna. Nuo pupujen häntätupsut ovat muuten koholla, niissä on sellaista snowtex ainetta joka on vähän sellaista röpelöistä, ne valkoiset pienet chenille pallot olis ollu kova sana noihin, mutta ei niitä ollut varastossa, chalksien levitykseen ostamani puffsit näyttivät kans hyvältä häntätupsuna, mutta ne on muutenkin vähissä, niin en raskinut niitä sitten uhrata tähän. En ihan sataprosenttisen tyytyväinen tähän ole, mutta ainakin se on parempi kuin edellinen... Nämä haasteet on olleet mulle paljon vaikeampia kuin kuvittelin alunperin, selasin kyllä noita malleja jonkin verran eteenpäin ja ne jonkin verran näyttäisivät paranevan mitä edemmäksi mennään, jotkut oli kyllä tosi vaikean näköisiä.

Lauran ihana kortti on täällä.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

iiiihana! voi että on kauniit värit sinun kortissa! onko tuo leimasin niitä uusia rubbernecker leimasimia?? Hieno on! Minä aloin äsken tekemään seuraavaa korttia.. aukko on jo tehtynä kanteen.. nyt vain pitäisi kortti kasata. Aion käyttää uutta tänään saamaani leimasinta siihen. yritän muutenkin nyt käyttää niitä leimasimia mitkä eivät ole ollenkaan nähneet vielä mustetta :).

Minnis kirjoitti...

Mäkin tekaisin uuden 16 kortin ja siitä tulikin yllättäen hyvä... Ja joo, on tuo niitä rubberneckerin leimoja, mustakin se on ihana, ajattelin että sitä voisi käyttää myös onnittelukorttina, tekstinä vaikka ;perästä kuuluu... Myöhästyneet onnittelut tai jotain tuohon tapaan... ;o)