tiistai 26. helmikuuta 2008

High Hopes possuli

Innostuin illalla kokeilemaan Promarkereita myös muihin kuviin, possu on kokonaan väritetty niillä, lisäsin possuun vähän varjostuksia laitoihin akvarellipuuväreillä jotka sekoitin ihan säiliösiveltimellä, sydänrasia, karkkipaperit ja paidan teksti on tehty akvarellipuuväreillä, ihan vain siksi kun mulla ei tosiaan ole kun nuo kolme tussia. Kuvan rajasin sillä vaalean harmaalla ja sitten leikkasin rajausta myöten. Mä viehätyin suuresti tähän tussivärityksen helppouteen ja tasaiseen lopputulokseen, ja tosiaan varjostuksiahan voi tehdä sitten muilla kynillä kun 'perusväri' on kohdillaan. Musteena oli versafine ja paperina akvarellipaperi Canson Montval 180g, mielestäni muste ei levinnyt yhtään, ja tussin jälki ei edes tullut läpi paperista. Aivan taatusti tulen tussejakin jossain vaiheessa hankkimaan lisää, en ihan heti kun viime aikoina tullut taas 'vähän' osteltua mutta jossain vaiheessa kyllä.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

iiiiiiiiiiiiiiiiik!!!! Tämä taitaa olla minun suosikkini kaikista sinun korteista. Kuten hyvin tiedätkin, minä tykkään kovasti siitä että kuva on leikattu noin! :) Minusta niin on helpompi tehdä erilaisia kortteja :). Aivan ihananvärinen! hei, ja älä aivan hylkää puuväreillä värittelyä.. minusta varsinkin penny black kuvat on kivoja niillä väriteltynä.. tai vesiväreillä.

Minnis kirjoitti...

Joo, oli tarkoitus tuohon tekstiin laittaakin, että en tosin voisi edes kuvitella värittäväni penny blackejä tusseilla..

Sirpaliina kirjoitti...

Ihania kortteja...