torstai 14. helmikuuta 2008

SCS sketch challenge #19

Tämä haaste oli vaikea myös, mä en erikoisemmin pidä tuosta korttipohjan repimisestä... Leimakuva on kuitenkin ihana, olen sen Lauralta saanut. Tän kortin väreistä pidän ja kortti ei oikasti ole noin kiero kun kuvassa näyttää, on vaan huonosti taite nuutattu ja ei kuvauksen aikana vaan oikein pysynyt 'läjässä'. Jos tämä ei olisi ollut haastekortti, olisin jättänyt kannen repimättä ja laittanut vaan tuon kuvan siististi nurkkaan ja tekstin siihen viereen.

Lauran kortti on täällä.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

iiiihana!!! Fluffles leimasimet on supersuloisia! :) Tosi kivasti olet sen värittänytkin. En meinaa millään keksiä millaisen kortin seuraavasta tekisin. kääk! Vaikeita vaikeita vaikeita ovat nämä haasteet tällä hetkellä.

minni75 kirjoitti...

Oikeen hyvää Ystävänpäivää sinullekin, upeita kortteja oot tehnyt, oon kyllä käyny katsomassa, mutta kommentointi on jääny vähemmälle ;o)))

Titta kirjoitti...

Kiinnostaisko sua leimakuva-, tai ATC-materiaali-vaihto? Pari muutakin vaihtokuorta oon laittamassa liikkeelle,jos ihmisiä löytyy tarpeeeksi mukaan, mutta näistä kaikista lisää blogissa. :) Käy katsomassa!