keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Pääsiäiskortteja

Pitäisi yrittää väkertää pääsiäiskortteja läjä, mä en yleensä noteeraa pääsiäistä mitenkään, kun se ei itselle mikään juhla ole. Jotkut kuitenkin kuulemma jopa laittavat pääsiäiskortteja, ja useampikin on jo tivannut niitä multakin... Ja ajattelin, että tänä vuonna täytyy varmaan itsekin jokunen laittaa, ihan vaan siksi kun ystävänpäiväkortit jäi laittamatta, ja itse kuitenkin sain montakin. Yritin haeskella tänään jonkunlaista omaa silmää miellyttävää tyyliä, tässä muutamia koevedoksia, kaikista ei nyt niin hyviä tullut.

Hyvin simppelillä linjalla yritän näissä pysyä, ei ole niin kamalasti pääsiäiseen liittyviä koristuksia varastossa. Tämä oli ihan ok, tipun väritys kyllä näytti luonnossa tasaisemmalta, tai sitten täällä on vaan hämärää...
Tästä mä pidin itse kaikkein eniten näistä.
Tässä on eka koevedos uudesta kohokuviokansiosta, tämä on mielestäni kaikkein kaunein kohokuvio mitä cuttlebugilla on, uskoisin tätä käyttäväni paljon. Harmittaa vaan, että nää on niin pieniä, ja tätä ei oikein saa kohdistettua siististi, että saisi isommankin pohjan tällä siististi kuvioitua. Tässä olen hangannut vähän kuvioita hiekkapaperilla, niin näkyvät selvemmin.
Tässäkin on pohja kohokuvioitu, tuo kuvio näyttä itseasiassa hyvältä, ja tällä kansiolla saa tehtyä isompiakin yhtenäisiä kuvioita helposti. Leimakuvan väritys ei tässä niin kamalan hyvin ole onnistunut.

4 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihanat pääsiäiskortit!

maiju kirjoitti...

Ihania nämä sun uutuudet :)
Mulle on kanssa tulossa tuo lintutausta ja sehän näyttää todella upeelta. Myös tuo kanaleimasin on valloittava.

NirNa kirjoitti...

Mistä moinen ihana tipu on peräisin?? Leimasinko tuo ihan on? On niin leppoisan pirteä, että olisin tahtonut moisen kortteihini täksi pääsiäiseksi. Mutta mistään en löydä, edes vastaavaa, mikä saisi yhtä hilpeälle tuulelle. Ihania kortteja sinulla on paljon.

Minnis kirjoitti...

Moi Nirna, kiitos kommentista, ja hauskaa että näitä 'vanhojakin kortteja' käy joku katsomassa :o) Tuo tipu on Penny Blackin leimasin, ostettu aikoja sitten jenkeistä, en ole ainakaan vielä törmännyt siihen suomen kaupoissa.