tiistai 26. helmikuuta 2008

Ankkasarja

Tänään tuli vähän postiakin, mutta oli niin pieni tilaus ettei kannattanut uhrata kuvatilaa sille... Tilasin täältä safmat paketin ja 3kpl Promarker tusseja; ihonvärisen, vaalean harmaan ja vaaleansinisen. Mä olen jo pitkään ihaillut tussivärittäjien tapaa reunustaa leimakuvat jollain ohuella viivalla joko vaaleanharmaata tai vaaleansinistä, halusin kokeilla tapaa myös omiin värityksiini; tässä tulokset;
Pennyn Ihana Ankka, tämä on kokonaan väritetty akvarellipuuväreillä, myös tausta.

Tässä kortissa ankka on rajattu vaaleanharmaalla Promarker tussilla, oli musta vähän liian tumma kuitenkin tähän tarkoitukseen. Mutta olen silti sitä mieltä että ankkaan tulee paljon enemmän ilmettä kun sen rajaa ja laittaa varjostuksia sinne tänne. Taitava värittäjä osaa tietysti tehdä sen samoilla väreillä kuin muunkin värityksen.

Tämä ankka on rajattu ihonvärisellä Promarker tussilla, se näytti vähän paremmalta kuin tuo harmaa, mutta jos olisi joku ihmishahmo kuvassa, niin tuskin toimisi.

Viimeinen ankka on rajattu vaaleansinisellä Promarker tussilla, se toimi musta parhaiten kaikista, mutta omaan makuun on livenä vieläkin vähän liian tumma. Koitin värikartasta sen kaikkein vaaleimman vaaleansinisen valita, eli on varmaan vaihdettava firmaa jos haluaa oikean sävyn, nimittäin ainakin Copic tusseissa on sellainen.

Mä vähän testailin muitakin kuvia väritellä ja ihastuin aika tavalla näihin kolmeen uuteen tussiini, ehkä lisää tuloksia huomenna, tai siis tänään mutta päivällä... ;oD

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ne kaikki näyttää tosi hyviltä. ei minusta mikään niistä ole liian tumma! :)

Santtuli kirjoitti...

Minustakin kaikki olivat kivan näköisiä. Muutenkin teet kauniita kortteja!
Itse kiinnostuin nyt kovasti noista tusseista ja kävin kuikuilemassa niitä tuolta "apinapaikasta";)Kuullostavat mukavilta, varsinkin jos ei jää niitä "raitoja" mitä tusseista muuten jää. Kestikö toimitus kauan tilauksesta?

Minnis kirjoitti...

Santtuli, ei jää raitoja jos värittelee rauhallisesti ja ei 'suttaa' vaan vetelee rauhallisesti viivoja. Nuo tuli muistaakseni viikossa, yleensäkin englannin paketit tulee aika nopsaan.

Santtuli kirjoitti...

No voihan räkä!(anteeksi kielenkäyttö) Nythän mä vasta tajusin että Eglannistapa hyvinkin... En tiedä mistä ihmeestä sain päähäni että Jenkeistä?!Ehkä kannattaisi opetella lukemaan kunnolla. Hurmiossa vaan ajattelin että ompas halpoja, mulle kaikki tänne ja heti... Onneksi hillitsin vielä itseni enkä tilannut tänään, olis tullu pikkunen lisä Visalaskuun;) ja sekun tulee muutenkin olemaan seuraavaksi tosi "pieni" kun on tullut tilailtua yhtä sun toista. Pitänee hiukan karsia listaa, mutta haluun niitä kuitenkin!