lauantai 16. helmikuuta 2008

Penny Blackin siilit

Yhtä paperikasaa vaihteeksi selkkasin, ja sieltä putkahti tällainen aarre esiin... 3D arkki Pennyn siilejä. Nyt kun oikein muistelen, niin mulla pitäisi jossain olla toinenkin erilainen siiliarkki, täytyykin etsiskellä sitä. Niin, kukaan ei varmaan ole huomannut miten paljon pidän Pennyn siileistä ;oD!

Tämä vihreä miellytti omaa silmää enemmän näistä kahdesta, mikä sinänsä oli aika jännä, mä kun en erityisemmin pidä vihreästä noin niinkuin värinä. Vasen alanurkka kaipaa ehkä jotain koristusta, en vielä löytänyt sopivaa.

Ei kai tässäkään mitään muuta vikaa ole kuin tuo teksti ei ehkä ollut hyvä idea panna se 'vinksalleen'.

Pennyn kuvista puheenollen, löysin jokin aika sitten tällaisen blogin , jossa on TODELLA UPEITA Penny black kortteja maisema taustoineen, ihania kertakaikkiaan! Varsinkin joulukortit olivat aivan taivaallisen ihania.

4 kommenttia:

minni75 kirjoitti...

Voi kun oot tehny paljon kortteja ja aivan ihania, mullakin on noita pennyn 3d- kuvia, ne on ihania :o))

Sanna kirjoitti...

Ihanat kortit ja ne siilit... I love them a lot!

Olen huomannut itsessäni saman, että kortteilussa vihreä on kiva väri, vaikka muuten en siitä hirveesti tykkää. Esim. vihreä vaate...no, thanx.

Tanja kirjoitti...

Mä en kauheasti enää välitä 3D-korteista, mutta nämä Penny Blackit on ihania! Näitä voisin kuvitella itsekkin tekeväni innolla :) Nättejä kortteja.

Heli Matero kirjoitti...

Aivan ihania kortteja olet saanut aikaan. Nuo Pennyt ovat aivan ihania. Itse olen aikaisemmin vain ihaillut noita kissaleimasimia, mutta kuten olet huomannut pikku hiljaa taitaa sillitkin "vallata" minut.