torstai 28. helmikuuta 2008

Beach Babe...

Hih hih... En voi lopettaa nauramista, musta tästä tuli hauska.... Eka kokeilu tällä leimasimella, ensin oli tarkoitus laittaa teksti leppoisia kesäpäiviä mutta tuo eilen tullut tac teksti sattui silmään, tekstit meni harmillisesti vähän vinoon ja liian kauas reunasta, mutta hauskat ne on silti...! Ladyn iho ja uimapuku+lakki on väritetty promarkereilla, huomasin että niihin saa lievää varjostusta kun värittää kuvan, antaa kuivua ja sen jälkeen vetää rajaukset varjostusta vaativiin kohtiin, se näkyy aavistuksen verran tummempana. Muut osat on väritetty akvarellipuuväreillä. Mä olen tuota ihmetellyt kun monessa blogissa on valiteltu musteen leviämistä näillä markereilla väritettynä, kun ei mulla vaan leviä; eilen leimasin muutaman kuvan uusilla leimoillani ja kokeilin melkein heti värittää, ja joo todellakin levisi vaikka olisi kunka varovainen, mutta taas 'vanhoja' kuvia väritettäessä näin ei tapahdu... Eli kai jopa Versafine vaatii pitemmän kuivumisajan jos aikoo markereilla väritellä.

5 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Voi miten ihana kortti, saman havainnon minäkin olen tehnyt Promarkereilla hitaasti hyvää tulee sopii niihin. Leviämistä ajatellen olen leimannut etukäteen jokaisella käyttämälläni leimallani (jonkin muun kortin yhteydessä kun olen käyttänyt kyseistä leimaa muutenkin)varastoon pari kuvaa Letrasetin paperille.

Heli Matero kirjoitti...

Tosi ihanan kortin olet tehnyt.

minni75 kirjoitti...

Voi kun tuli upea kortti :)))

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tää on tosi ihana!!!
me kanssa ollaan tota leimasinta himottu mut ei olla vielä ostettu!

Minna kirjoitti...

Mä taidan olla liian malttamaton, tai sitten on väärä muste käytössä. Oon käyttänyt Brilliance mustetta finnstamperilta.