torstai 22. marraskuuta 2007

Kastepäivän kortti

Multa tilattiin jokin aika sitten kastekortti tytölle, tilaajan kanssa on se ongelma että hän on usein tilannut vauva- ja kastekortteja minulta (ja lähes poikkeuksetta olleet tyttövauvoille..) ja olen yrittänyt aina tehdä eri kuvasta ja vähän eri tyylillä. Nykyään jos ei erikseen cd-korttia pyydetä, teen sen aina jollain muulla tyylillä (joku on vähän jo kyllästynyt cd-kortteihin...) No nyt testasin 3d-kuvan kanssa tätä mun "tavaramerkkiä", luulen että parempi tulisi jos alimmainen kuvakerros olisi stanssattavissa muotoon, eli täyttäisi tuon sisä osan kokonaan. Toivottavasti kuitenkin kelpaa tilaajalle, ainakin on erilainen kuin edelliset.

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

tosi kaunis kortti!!! Aivan ihanat värit. Varmasti tilaaja kyllä tykkää!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!!
Mistä sä ostat nuo 3-D kuvat? Pitäis äkkiä saada vauva aiheisia 3d-kuvia?

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja muutes olet tehnyt!!

Minnis kirjoitti...

Kiitos Jenni! Suurimman osan 3D kuvistani olen ostanut www.lumikellot.fi, aina ollut tosi nopea toimitus... Jonkun verran olen hankkinut Hollannista paristakin eri firmasta, jonkin verran halvempaa, mutta toimitusajat paljon pidemmät!

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas!
Tuli mieleen, että olisiko sinulla ylimääräisiä kaste 3-d kuvia myytävänä?? Yrittäisin tehdä pian sitä korttia kummitytölle..Näyttää, että tuolta lumikellosta saattaa saada vasta 30pv sisällä... Ja ristiäiset on jo viikon päästä...?

Minnis kirjoitti...

Jenni, mulla ei ole just kasteaiheita tai edes vauvakuvia hirveästi varastossa, mielelläni en niitä myy koska tarviin ne varmaan itse. Lumikelloissa ei koskaan kestä tilaukset noin kauan, tee tilaus ja laita meiliä perään että tarviit mahd. pian, todennäköisesti on sulla jo perjantaina. Itselleni on aina tulleet ihan muutamassa päivässä.