tiistai 20. marraskuuta 2007

Penny Blackin kissa

Eilen illalla kortteilun lomassa eksyin pitkästä aikaa ihan itse foorumille, olen kirjautunut sinne jo varmaan vuosi sitten mutta yllättävän vähän siellä on kuitenkin tullut pörrättyä. Löysin vinkin leimakuvien värjäilyyn johon en olekaan ennen törmännyt; eli väritetään kuva tavalliseen tapaan reunoilta vesiväripuukynillä ja levitetään värit veteen kastetulla vanupuikolla, täytyy sanoa että ainakin mun taidoilla tää taitaa olla paras tapa, yleensä siveltimen kanssa saan värit leviämään yli äyräidensä paljon herkemmin. Olin tuohon väritykseen kohtuullisen tyytyväinen. Värjäsin kyllä ihan vesiväreilläkin pari magnoliaa, niistäkin tuli ihan kivat, koitan lähiaikoina saada ne kortteihin asti.
Sitten eräs toinen juttu; mainitsin aiemmin tilanneeni niitä Nestabilities stansseja lisää ja toimitukset kestää, no ei ne vieläkään tulleet mutta laitoin kauppaan sähköpostia su-iltana ja eilen illalla vastasivat että Spellbinderillä on vaikeuksia toimitella tilauksiaan koska noiden stanssien kysyntä on ollut valtavaa ympäri maailman. Pyysivät kärsivällisesti odottelemaan, toimittavat stanssit välittömästi kunhan saavat niitä jälleen varastoon.( Ja minähän kun en malttaisi millään odottaa...!) Mutta sinänsä minusta jenkkilän kaupaksi ystävällistä ja nopeaa toimintaa kun vastaavat mailiinkin alle vuorokaudessa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et varmaan ole aiemmin sitten törmännyt tähän linkkiin:
http://haveje.blogspot.com/2007/09/farvelgning-med-water-color-pencils.html

Jossain vaiheessa laitoin blogiini vinkiksi tuon linkin. Tämä värittämistekniikka on monille avautunut tuon hyvän kuva kuvalta ohjeen myötä.

Minnis kirjoitti...

Olin kyllä nähnyt tuon, hyvä ja selkeä ohje ja olen kokeillut tuota tapaa. Ehkä en tarpeeksi kärsivällisesti vain jaksa harjoitella...