sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Pyöreä Magnolia


Ostin reilu vuosi sitten pyöreitä korttipohjia Kirjokkaasta, kokeilin muutaman silloin tehdä 3D-kuvilla, mutta ei musta niistä tullut oikein hyviä. Muutamat on nyt tehneet näille pyöreille pohjille leimakuvista ja nehän on olleet vaihteen vuoksi ihan kivoja, täytyi siis kaivaa laatikon pohjimmaisena olleet pohjat esiin. Tarkoitus oli tehdä sellainen vanhan valokuvan tyylinen, mutta enhän mä osannut (jätin idean hautumaan, luotan siihen että kun suorakaide nestabilitiesit saapuvat onnistun...), kuva jälleen kerran vähän ylivaloittui, oikeasti on tummempi ja leiman väritys on luonnossa paljon paremman näköinen. Nää pyöreät on jotenkin vaikeita täyttää, en usko kovin montaa tekeväni, mutta aina on mukava kokeilla erilaisia muotoja.
Kirjokkaassa näkyi olevan vieläkin niitä pyöreitä korttipohjia myynnissä, en ollutkaan pitkään aikaan siellä käynyt ja askartelutarvikevalikoima oli laajentunut huomattavasti sitten viime käynnin, varsinkin korttipohjia oli runsaasti. Kirjokkaastahan saa paketin ilman postikuluja jos tilaa kolmella kympillä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta noista Nestabilitesin stansseista olenkin ihmetellyt ettei sitä ole veloitettu mä tilasinne 16.11 eikä vielä ainakaan tänään oltu visalta otettu. En ole oikein uskaltanut uudelleenkaan tehdä tilausta jos vaikka jossain vaiheessa tulee tuplana.

Minnis kirjoitti...

Mä pelkäsin tuota samaa kun tilauksesta oli kulunu jo kaksi viikkoa, laitoin sinne mailia ja vastasivat jo vuorokaudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kortti, taas!

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Eikö materiaalikuorta ole vielä näkynyt? Näinä päivinä pitäisi sulle saapua :)

Minnis kirjoitti...

Hei Tanja, olin pari päivää reissussa ja palasin juuri äsken, kuorta ei kyllä vieläkään ollut postin joukossa, pitäisikö jo huolestua?

Anonyymi kirjoitti...

Varsin hieno kortti!

Minnis kirjoitti...

Kiitos Taru ja Ingridha!