maanantai 19. marraskuuta 2007

Varoituksen sananen

Ostan toisinaan näitä ulkolaisia paperiaskartelulehtiä uusien ideoiden toivossa. Viime viikolla ostin tän Quick and crafty lehden, siinä oli kylkiäisenä cd jossa kuulemma on kortti ideoita. No, laitoin sen viikolla tässä koneeseen ja kappas, kone meni ihan tilttiin, mikään nappi ei toiminut, ei hiiret eikä ctrl+alt+del yhdistelmällä ollut mitään tehoa. No sain lopulta koneesta virrat pois ja käytin akkua irti (mulla on siis melko uusi läppäri). Ajattelin että no, ehkä koneessa oli joku vika ja kaikki on nyt ok. No iltamassa tässä yritin uudelleen ja ihan sama juttu tapahtui. Eli luulen et kyllä se vika on tuossa ceedeessä... No sain kylkiäisenä rasian leimasimille ja yhden cd-taustan korttiin, eli ei se ihan turha ollut... Mutta tietokoneeseen en sitä enää laita.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että vihjaisit tuosta, koska todennäköisesti hankin itselleni tuon lehden. Ei tule sitten turhaan tilttailtua koneen kanssa,

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun kerroit tuosta! Pyörittelin itse samaa lehteä perjantaina kädessäni mutta jokin vaisto sanoi, ehkäpä levy ei toimikkaan..