maanantai 19. marraskuuta 2007

Sinellin enkelileimasin testissä

Ostin Tampereen messuilta tällaisen ison enkelileimasimen, kuva on ihana. Mietin pitkään ostanko sen vai en, oli näet aika hintava, otin sen aina käteen ja katselin, ja vein kohta takaisin, viime hetkellä päätin kuitenkin napata sen mukaan. Tää kortti oli ihan kaunis kaukaa katsottuna, sininen väri ei ehkä ollut paras mahdollinen valinta. Sinellin pöydillä pyöri hyvin kauniita leimattuja mallikortteja, mun mieltä jäi vaivaamaan sellainen tosi kaunis yksinkertainen malli; puuryhmä (joku päivä vielä ostan tuon..) oli leimattu valkealle helmiäiskartongille ja embossattu valkoisella, sen jälkeen taustaan oli töpötetty Distress inkin kaunista sinisävyä, lopputulos oli kivan kimalteleva (kysyin tuon leimavärin myyjältä, en olisi itse sitä tiennyt). Kaikessa yksinkertaisuudessaan oli todella kaunis. Heti tuli mieleen että jonkin Magnolia tontun tunkisin itse varmaan sellaiseen taustaan... Niin ja magnolioista puheen ollen mua harmitti ihan hirveästi kun en etukäteen tajunnut sitä puuta varata, en ajatellut sitä tarvitsevani mutta ennen messuja kerkesin jossain blogissa sen nähdä valmiin kortin taustana ja ajattelin että ostan sen sitten sieltä messuilta, mutta nehän olivat jo loppuneet. Pitäisi vissiin olla hivenen enemmän silmää kaikille tarvikkeille..
Edit: Kyseessä oli siis Korttigalleria ja kortti oli tämä. Olishan se pitänyt muistaa..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun blogissa oli se kortti jossa olin käyttänyt puuleimasinta Magnolian tyttöhahmon taustalla. Mun blogistani monet olivat sen "bonganneet" ja osaksi siitä syystä sitten monet sen messuilla ostivatkin. Itse vein vielä kortit Sinellille mallikorteiksi ja siinäkin seistessäni... monet ihastuivat Magnolia puuleimasinkortteihini ja ostivat sitten heräteostoksena ne leimasimet... Itse tykkään siitä leimasimesta paljonkin.

Minnis kirjoitti...

Juu, niinpäs olikin. Olitko sä tehny ne kaikki magnolia mallikortit? Ne oli hienoja, yhtään sellaista en nähnyt jossa olis ollut se puu.Se sininen cabinet korttipohjaan tehty oli upea, se jossa tilda oli ovaalissa sizzix kehyksessä.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin katselin messuilla kaikkia Sinellin puupalikallisia leimasimia, mutta en sitten raaskinut ostaa :)
Kysyit, siitä kehyksestä yhdessä kortissani, niin se on ääriviivatarraa.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kortti :) Minäkin haikailen tuota samaa Sinellin puuryhmäleimaisinta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Kiitokset vierailusta Onnelassa. Olen ostanut tuon jääkarhun Papruksesta. Täältä löytyi kanssa todella kauniita kortteja, sopiiko että lonkitän sinut sivustolleni ?
Kortteilun iloa !
Piia

Minnis kirjoitti...

Sopiihan se...