tiistai 20. marraskuuta 2007

Parit pikakortit.


Luulin jo etten tänään postia saakaan kun vielä puoleenpäivään mennessä ei ollut luukku kolahtanut, normaalisti posti tulee 10-11 välillä, mutta tulihan sitä sitten kuitenkin... Ostin sunnuntaina Maijulta kaksi sizzixin kohokuviokansiota, ja nyt jo tulivat perille (sun Maiju pitäis perustaa askartelutarvikekauppa, ihailtavan nopeaa toimintaa, ottaen huomioon että maksu tuskin näkyi tililläsi ennen tätä päivää... :oD). Olin hyvässä cd-korttien kokoamisvireessä, mutta sehän tietysti piti keskeyttää testauksen ajaksi... Mulla syntyi idea jo silloin sunnuntaina näistä kohokuvioista yhdistettynä alkoholimustetaustaan; töpsötin peilikartongille kahta eri sinisen sävyä ja pari tippaa helmiäismiksatiivia. Koska tuo peilikartonki jota mulla on, on hyvin ohutta, teippasin sen tavalliseen kartonkiin ja kohokuvioin sen, sen jälkeen pyyhin alkoholimusteen sekoitusliuoksella kohokuvioista värin pois, omasta mielestäni tuli ihan kivat, itse näet pidän hyvin yksinkertaisista korteista. Ajattelin kyllä että tuohon lumihiutaleeseen saattaisi passata se sizzixin ovaali piparireunainen kehys, täytynee koittaa. Mutta kiitos Maiju näistä, olen hyvin tyytyväinen ostoksiini!

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

vau! Miten ihmeessä sinä saat tehtyä niin paljon kortteja. Minä olen onnettoman hidas. kääk! :) Laitan huomenna postia tulemaan... :) Hei, ja kirjoitan sinulle pian sähköpostiakin!

Minnis kirjoitti...

Laura, sun blogissa kuitenkin laatu korvaa määrän!!! Mulla ajoittain valmistuu paljon kortteja kun mulla ei todellakaan ole muuta elämää, kaverit luulee että olen masentunut kun en nykyään enää edes käy missään, mutta mähän olenkin löytänyt paljon sisältöä elämääni tämän askarteluinnostuksen myötä...

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että posti tuli nopeasti perille ja kiva, että pidit stansseista.

My Paper World kirjoitti...

very pretty!