lauantai 1. marraskuuta 2008

Whiff of Joyn tyttö sateenvarjon alla

Tässä kortissa koin pitkästä aikaa ihan onnistumisen iloa, tykkäsin kovasti väreistä ja värityksestä ja muutenkin kokonaisuudesta. Tässä on ajateltu tekstivalinnalla ja tuolla sydänkoristeella (siinä lukee että you rock and roll!) kortin saajaa, siksi ne voi äkkinäisen silmiin näyttää oudoilta valinnoilta, mutta niihin sisältyy tiettyä symboliikkaa joka aukenee kyllä kortin saajalle ;o) Ainoastaan tässä jäin miettimään tuota kukkaa, niitä olisi voinut olla kaksikin, kun tuo yksi näyttää niin yksinäiseltä..

Tarvikkeet;
Korttipohja Paperellasta, taustakartongit dcww, taustapaperi Basic Greyn uutuuskokoelmasta Granola, nauha Tiimari, kukka Priman Artful collage putkilosta, metallijutut Ebay, lehdet tehty punchilla, strassit Kaiser Crafts. Leimakuva Whiff of joy, väritelty Prismacolor+sansodor, vesipisaroissa spica glitterkynillä tehtyä kimallusta.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat on värit, minäkin tykkään. Ja kuva sopii ainakin täkäläiseen tämän päivän ilman alaan oikein mainiosti =)

MinnaK. kirjoitti...

Hieno kortti ja upeasti väritetty, minulla on vielä vaiheessa :)

Sari kirjoitti...

Hyvinkin onnistunut kortti, totta puhut! Todella upeat värit!

Sirpaliina kirjoitti...

Minnis, blogissani on jotain sinulle.

TARJA L kirjoitti...

Ihana kortti ja pidän todella paljon väreistä. Leimakuva on yksi lemppareita, mutta kun en ole saanut vielä korttiin asti =)

MinnaK. kirjoitti...

Heips!
Ei mulla ole sellaista leikkuria, itsekin sitä kovasti olen etsinyt, niin että jos löydät, niin löydätkö mullekin :))) Käytin ihan nappia apuna, niissä kulmissa.
Spellbinders uutuuksista löytyis stanssit joissa olis ne "sisäänpäin" leikatut kulmat, mietinnässä on että tilaisko :) (niitä löytyis cut @ homelta)

Anonyymi kirjoitti...

TÄYDELLINEN KORTTI:)

Aija kirjoitti...

Oi minäkin pidän tästä kortista ja sen värimaailmasta. Mielestäni tuo yksi kukka on juuri sopia, se tasapainottaa hienosti tuota sydänkoristetta. Vai jouduit ostoksille...
Kivoja leimasimiakin olet näköjään "joutunut" hommaamaan :)

Sabuska kirjoitti...

Heissan!
Eksyin tänne huutiksen kautta, nyt olisi possuja monta sataa myynnissä, käy ihmeessä katsomassa;-)
T. Pamela1

Anonyymi kirjoitti...

Heissan! Haastan sinut kertomaan omituisuuksistasi, jos et sitä vielä ole tehnyt. Ihastuttavia kortteja sinulla..=0)