maanantai 10. marraskuuta 2008

Hääkortti

Hääkortit on mulle tuottaneet hirveästi päänvaivaa, haluaisin vaihtelua 3D kuvien rinnalle mutta en löydä mieleisiäni hääleimoja. Mä en henkilökohtaisesti pidä niistä lapsi tai eläinhahmoista (lintuja lukuunottamatta) hääkorteissa, niin söpösiä kuvia kuin ne onkin ja kauniita kortteja olen kyllä nähnyt niillä tehtävän mutta siltikään ne ei ole mun juttu sitten yhtään. Mulla on vain yksi hääleima joka on mieleinen mutta en ole vielä kerennyt sillä mitään tekemään. Tässä kortissa on vähän sellaista tyyliä josta itse pidän mutta tämä ei ihan onnistunut täydellisesti, mutta jatketaan harjoituksia :o)

Tarvikkeet:
Korttipohja Dovecraftin, Paperit K&company sekä sydämen paperit tiimarista, metallijutut ebay, haaraniitit dovecraftin, kukat tehty retrokukka lävistäjällä ja päälle laitettu helmihattu, sydän tehty Sizzixin stanssilla, nauha on really reasonable ribbonista, helmenpuolikkaat Kaisercraftsin ja tekstileima Finnstamperin

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Fantastinen kortti!!!!!! Tähän korttiin ei oikein löydy sanoja kuvaamaan, miten ihana se on :)

TARJA L kirjoitti...

Todella upea kortti!! Kaunis kokonaisuus ja ihanat värit.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on hieno... Kiva nähdä välillä ihan erilaisin toteutuksin tehtyjä kortteja. Tämä on todella upea :)

Anspe kirjoitti...

Todella KAUNIS kortti!!

Anonyymi kirjoitti...

oi, tää on mahtava! :)

Mira kirjoitti...

Todella hieno :)

Miia kirjoitti...

Aivan ihana ja tyylikäs kortti!! Näinhän se menee, että tämä leimailu vie niin mennessään, että tavallinen paperiaskartelu tahtoo jäädä, vaikka sillä saisi kuinka ihania toteutuksia tehtyä. Jospa yrittäisin vähän "matkia" ja kokeilla itsekin välillä ihan paperiaskartelua sinun innoittamana :) Mukavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

perfetto!!