sunnuntai 23. marraskuuta 2008

High Hopes lohikäärme

On taas sellainen ajanjakso menossa että unirytmi on ihan päälaellaan.. Kello on nyt 4:25 ja ei nukuta sitten yhtään.. Kiva jos tämä jatkuu pitkäänkin niin olen viikon päästä taas vaihteeksi zombie.. Mutta jospa se tästä. Uneton yö ei kyllä ihan hukkaankaan mennyt; sain jopa muutaman kortin tehtyä, tosin kun ihan joka liikenevä hetki pitäisi tehdä joulukortteja niin mä sitten teen aivan jotain muuta... Hirveen viksua ja sitten taas viimeisenä yönä valvotaan kun kaikkien pitäisi olla jo postissa ;oD
Tämä pieni ja paksu lohikäärme on High Hopesin uusimmasta kokoelmasta, ja mielestäni aivan älyttömän ihana :o), tämä on aivan varmasti yksi niitä leimasimia, joista en luovu ikinä. Väritys onnistui ihan ekalla yrittämälläkin jopa, ei ole muuten luonnossa ihan noin hailakka, oli pakko ottaa kuva salamalla kun nyt on siis yö... Tästä kortista pidin kokonaisuudessaan oikein paljon, jos jotain muuttaisin niin stanssaisin kirjaimet keltaisesta kartongista tuon punaisen sijaan, ne nimittäin livenä hivenen hukkuvat tuohon kirjavaan taustaan, kuvassa erottuvat paljon selvemmin. Nuo kirjaimet on Quickuzin Aquarius stanssista, sellainen 4x8 tuumainen laatta jolla saa kaikki kirjaimet ja numerot yhdellä kertaa, eli hukka kirjaimia tulee rutkasti ;o), mutta ei se haittaa kun käyttää naurettavan halpoja kartonkeja niinkuin minä.

Tarvikkeet:
Korttipohja Paperellasta, Taustapaperi Cactus pink, siniset kukat You do, keltaiset kukat tehty pienellä retrokukka lävistäjällä, Nauha Really reasonable Ribbonista, Haaraniitti Dovecraftin. Leimakuva siis High Hopesin ja väritelty Prismacoloreilla ja Sansodorilla, pieniä yksityiskohtia korostettu Spica Glitter kynillä.

6 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on ihana leimasin minäkin täällä vlavon kun ei nukuta minulla kanssa tehty pari korttia mut kuvia saatte niistä maanantaina kun kamera saapuu kotiin! tämä kortti on ihanan pirteä!

baula kirjoitti...

Voi mikä ihanuus. Leimakuva on niin söötti.. :)

Maaret kirjoitti...

Wau, onpas pirteä kortti :) Onko nyt oikeasti niin, että stanssin päälle oikein kirjaimen kohdalle ei voisi leikata aina sopivan kokoista kartonkipalaa, ettei tulis hukkaa ihan älyttömästi. Itselläni Cuttiksen kirjaimet ja vaikka laatassa on tuhottomasti yksittäisiä, niin leikkaan palan aina tarvittavan kirjaimen päälle. Säästyy kartonkia ihan sikana ja eikä turhia kirjaimia tule :)Kokeile :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana kortti taas. Sä saat tuon värityksen aina kohdalleen.

Anspe kirjoitti...

Ihanan Pirtsakka kortti..

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin kivat kortit.