tiistai 11. marraskuuta 2008

HH lumiakka

Tämä kortti on tehty aikaa sitten, kaivelin koneelta muutamia julkaisemattomia kortteja postattavaksi tälle viikolle kun en itse ole paikalla. Olen itseasiassa tämän viikon lomalla ja ajattelin tavoistani poiketen pakata mukaan leimakuvia ja väritystarvikkeita, yleensä raahaan maalle vain 3D kuvia ja sakset. Lisäksi jos vaan aikaa on niin ajattelin muutamia ompelusjuttuja tehdä, sikäli mikäli ompelukone suostuu yhteistyöhön (se ei aina ymmärrä mua ;oD). Tämä kortti ei alkuun mua miellyttänyt lainkaan, oli liian vaalea mielestäni, mutta kun tätä jonkun kerran katseli uudelleen, niin on tämä ihan mukiinmenevä :o)

Tarvikkeet;
Korttipohja Paperellasta, Kartongit Dcww, taustapaperi Tiimarista, Nauha American Crafts, lumihiutalenapit ostettu vuosia sitten Tiimarista, Leimakuva High Hopesin, Väritelty Promarkereilla ja varjostuksia lisätty Prismacoloreilla, Tekstileima Finnstamperilta

8 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä lumiakka leimasin on tosi ihana! olet tehny kauniin kortin eikä ole liian vaalea!

Anonyymi kirjoitti...

Raikas kortti :)

TARJA L kirjoitti...

ihana leimakuva ja minun mieleen värit. IHANA! Kaunis kortti!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis kortti munkin mielestäni ja leimakuva mitä hurmaavin! :)

Sanna kirjoitti...

Ihana kortti ja tosi kivat värit! :-)

Mira kirjoitti...

Soma kortti ja tosi kivan raikkaat värit :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä vaan on ihana!!!

Veeruliiru kirjoitti...

Siis täähän on aivan ihana!! Vaikka värit on kaikkea muuta kuin perusjouluiset, niin tässä on oikeaa pakkastunnelmaa! Ja kivasti olet laittanut tuon nauhan.