keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Enkeli Anya

Näissä Pink Poisonin Anya leimoissa on kyllä jotakin josta mä tykkään ihan hirveästi. Muutama näitä on hankittuna ja poikkesin puodissa viime viikollakin ja sinne oli tullut niitä lisääkin sekä näitä Anjoja ja poikiakin, Ianeita... Nuo poikalemat tulee jossain vaiheessa myyntiin, satuin onnekkaasti menemään sinne päivänä jolloin ne oli tilattavissa ennakkoon... Hmm... Olin mukamas leimasin ostoskiellossa... Hmmm... Saattaa muutaman viikon sisällä tulla postia siitä huolimatta... ;oD!
Tarvikkeet;
Korttipohja Paperellasta, Taustapaperi Keijukammarista (en muista merkkiä), Tiimarin kartonkia kohokuvioitu Cuttlebugin folderilla, Nauha on muistaakseni Tiimarista, Kukat Priman ja haaraniitit keskustoissa Dovecraftin, kukan lehdet tehty punchilla. Leimakuva siis Pink poisonin ja väritelty copiceilla ja promarkereilla ja siipiin ja rusettiin laitettu kimallusta kirkkaalla spica glitter kynällä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä suloinen!

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin herttainen kortti.

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihana kortti :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi miten ihana.. Super suloinen leima ja iiiihanat värit kortissa.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Sorruin taas sun kortin takia.. :D Oon kyllä näitä leimoja ennenki nähny, mutta nyt oli pakko tilata.. Kuinka kauan sulla kesti tulla tilaus?

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kortti =D

Susanne kirjoitti...

Ihana kortti!! Tykkään todella paljon tästä leimasimesta... ostoskoriin kyllä tipahti rinsessa ja hoitsukin tämän lisäksi =D

Mervi kirjoitti...

kaunis kortti jälleen, kivoja leimasimia !

Veeruliiru kirjoitti...

Näissä leimoissa on sitä jotain... Oikein innolla odotan, että minkä näköisiä poikia saat! =)
Isänpäivä paljasti ainakin mulle karun todellisuuden, miten vähän miesaiheisia juttuja omistan... Loisto syy tehdä ostoksia!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja..
Kivoja leimasimia..