perjantai 14. marraskuuta 2008

Hoitsu Anya

No nyt on kaikille Anjoilleni tehty 'testaukset', mitä samaa ei voi kaikista muista leimoistani sanoa :oD. Tästä tuli ihan kiva, tekstit tietty olisi saanut olla suomeksi, mutta just Parane pian tekstileimaa mulla ei ole, joten enkun kieliset rub-onit oli pakko laittaa.

Tarvikkeet;
Korttipohja Paperellasta, Taustapaperit S.E.I. (kaksipuolisen arkin molempia puolia käytetty), Nauhan alkuperää en muista, kukka tehty retrokukka lävistäjällä, haaraniitti Dovecraftin, Teksti rub-onit on joskus tulleet kaupantekijäisinä jostain, Leimakuva Pink Poisonin ja väritelty copiceilla sekä promarkereilla, ihan pieniä yksityikohtia kirkkaalla spica glitterpenillä.

Tämä on viimeinen ajastettu postaus tällä erää, jos yhtään menee suunnitelmien mukaan, niin palaan kotiin tänään tai sitten viimeistään huomenna ja mulla on sitten tullessani iso kasa valmiiksi väritettyjä kuvia mukana ja ainakin 'joulukorttitehtaan' pitäisi alkaa pyöriä täydellä teholla, toivottavasti :o) Tämä tulee 'ulos' perjantaina joten hauskaa viikonloppua kaikille :o)

3 kommenttia:

Nennipenni kirjoitti...

Tosi ihana kortti :) Kivan pirteä!

TARJA L kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain =)

Toivottavasti pian saan itsekkin tuon leimasimen. Olivat kaikki loppu =(

Mira kirjoitti...

Tosi pirteä kortti :)