keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Minnan materiaalikuoren tuotokset

Minnan materiaalikuori saapui mulle jo toista viikkoa sitten, juuri kun olin lähdössä maalle, onneksi sain uikutettua vähän lisäaikaa, niin kerkesin edes muutaman kortin tekemään :o) Nämä materiaalikuoret on kyllä tosi hauskoja aina, niissä kulkee aina niin erilaisia juttuja mitä itsellä on, nytkin siinä oli monenmoista ihanaa ja inspiroivaa mukana, valitettavasti aika ei ihan antanut periksi kaiken toteuttamiseen mutta yhden valioyksilön sain aikaiseksi, ja muutaman 'keskiverron'..
Eka kortti, helppo kuva kun en värittänyt lainkaan :o) Valokuvaleimasimet on musta kauniita, itsellä ei niitä juurikaan ole. Tämä nimenomainen kuva olisi varmasti kaunis myös ruskeana. Kuoresta leimakuva ja harmaa taustapaperi, muut omia. Jätin tarkoituksella tekstin pois, kuva itsessään käy mielestäni aika moneen tarkoitukseen.
Ja edellistäkin simppelimpi mustavalkea kortti :o) Mietin tätä taustapaperia kauan, kun se mielestäni oli kamalan kaunis mutta en keksinyt kuvaa joka siihen passaisi, ja lopulta liimasin paperin vaan korttipohjaan ja väritin valkeat osat kirkkaalla spica glitterkynällä, lopputulos oli mielestäni oikeen kaunis ja kimalteleva, vaikka en saanutkaan kuvattua korttia niin että edes osa kimalluksesta näkyisi :o(.
Tämä kortti oli eniten mun mieleen näistä kaikista, kuoresta on kaikki muu paitsi leimakuva ja ääriviivatarrateksti. Tykkäsin ihan älyttömästi tuosta taustapaperista.
Heh, tuo leimakuva oli ihan pakko saada käyttää, oli se niin hauska :o) Kuoresta kaikki muu paitsi helmenpuolikkaat ja ääriviivatarrat.
Vähän poikamaisempi kortti, nauhaa ja taskua lukuunottamatta kaikki kuoresta, soljen väritin promarkereilla, alkuperäinen oli vaaleanpunainen.
Tämä jäi vähän vaisuksi, ajattelin ensin joulukortiksi, mutta panin onnea tekstin sitten kuitenkin, kai niitä talvisiakin onnittelukortteja tarvitsee. Kuoresta taustapaperi ja nauha.
Tähän piti tulla ihan eri leimakuva, mutta epäonnistuin sen värittelyssä surkeasti :o(. Tuntui että tuo ihana harsomainen kimaltava paperi meni ihan hukkaan tässä kortissa kun en tämän kummoisempaa saanutkaan aikaiseksi. Kuoresta taustapaperit ja perhonen.

Kuori lähtee eteenpäin seuraavalle heti kun saan Minnalta osoitteen, Kiitokset vaan Minnalle tästä :o).

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja taas kaikki.

MinnaK. kirjoitti...

Kaikki kortit on todella kauniita.

Minna kirjoitti...

Yhdyn kyllä edellisiin, kauniita kortteja :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

nämä ovat upeita kortteja! olet ahkeroinnut kovasti!