tiistai 6. toukokuuta 2008

Vielä yksi...

En raskinu heittää viimeistä palasta tuosta ihanasta paperista 'jämälaatikkoon' vaan päätin kerrankin olla virkeä ja käyttää ihan koko paperin, kun jämiä on jo tosiaan 33 litraa ;o) Siis litraa sen takia kun laatikko jossa ne ovat on sen kokoinen. Värittämättömiä leimakuvia on saman kokoinen laatikko melkein täynnä, ei lopu matskut ihan heti kesken... Tästä tuli ihan kiva, edellisessä oli paremmin onnistunut väritys; samanvärisiä on useita kun testailin yksi ilta erilaisia levitys aineita noille öljypastelleille, oli ajatuksena tehdä ihan oma postaus aiheesta mutta jäi tekemättä. Mulla on kolmea eri ainetta prismacoloreille ja öljypastelliliiduille sopivaa; hajutonta tärpättiä, Sansodoria ja pellava(?)öljyä, omien testausten pohjalta lopputulos riippuu ihan paperista, useimmilla papereilla värit leviää parhaiten tuolla öljyllä, hivenen pinnoitetuilla papereilla prismacolorit leviää parhaiten sansodorilla, tärpättiä en käytä enää ollenkaan, ylivoimaisesti huonoin lopputulos kaikilla papereilla ja väreillä. Ja värien levitykseen omasta mielestäni ylivoimaisesti paras väline on Taiwanilainen stumppi, sopii loistavasti muuten myös chalksien levitykseen. Niin ja noista kuvista, edellisessä postauksessa värit levitetty öljyllä, tässä kuvassa Sansodorilla.

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ihanan upeita kortteja olet taas tehnyt! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kortteja ja kiitokset ihanasta postista.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja olet taas tehnyt.

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera! Kauniita kortteja!!

Susanne kirjoitti...

Ihania kortteja:) Olen myös tehnyt värittelyharjoituksia Miijjan ohjeilla.. tosi kivaa jälkeä tullut.. muutaman kuvan jälkeen:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta tärpätistä muuten..paikallinen (jkl) taiteilijakaupan omistaja just tuosta tärpätistä sanoi, että sillä vaan jatketaan öljyjä ja ikävä kyllä sillä vain taipumus vaalentaa värejä, lopetin itsekin siis tärpätin käytön kokonaan. Ja sit sellanen hauska juttu, että kun kävin stumppeja ostamassa niin kysyin sitten (muka asiantuntijana :D) että onkos nämä nyt sitten niitä taiwanilaisia, kun olin lukenu sun kirjottaneen että ne on parhaita ja..myyjä katto ihan ku jotain kylähullua ja vastas, ettei oo kuule mitään hajua mistä ne tulee. Jotenkin oli sellanen olo, että nyt tuli kysyttyä jotain tosi tyhmää :D