maanantai 26. toukokuuta 2008

Miehekkäitä kortteja...

"Miehiset" kortit on jo pitkään olleet loppu varastoista, viime yönä ei oikein taas nukuttanut ja piti muutama värkkäillä, nämä on nyt ihan perinteistä 3D kuvaa cd-levyllä, mutta tämän tyylin kortit on ihmeen suosittuja..
Tämä härkäkuva on hauska, näitä on pari vielä koottuna valmiiksi, pitänee jossain vaiheessa saada nekin korttiin.
Tämä moottoripyöräukki on kanssa ihan älyttömän hauska kuva :o), ajattelin että sopisi hyvin tietynlaisen huumorin omaavalle viisikymppiselle..
Tämä teräsvaari oli samalla arkilla tuon moottoripyörävaarin kanssa, tähän olisi pitänyt joku hupi teksti olla perinteisen toivotuksen sijaan, mutta aivot löi ihan tyhjää.
Pikkupojille toivotaan usein tätä jalkapalloaihetta.
Tämä koirakortti vois mennä tytöllekin, aika neutraali. Ihan mukava oli välillä näitäkin 3D kortteja tehdä, niitä tulee aina aika ajoin varmaan tehtyäkin, kuvia on iso laatikollinen jopa koottuna valmiiksi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihii ja arvaappas vain kenen innoittamana tämä sieltä alota rubber stampsilta tilasi.. :) Tilaan kyllä varmasti toistekkin, oli niin positiivinen kokemus.. Huippuja nämä 3d kuvat, varsinkin ylimmäinen.. :D

Sanna kirjoitti...

Huippuja noi siun tekemät kortit! :-) Noi miehiset kortit on onkelmana miullakin.

Miekin innostuin viime viikolla tekeen 3D- ja cd-kortteja. Vaihtelu virkistää...

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihania miehisiä kortteja just niitä tuskailin kun ei ole miehisiä kortteja tehtynä ja pitäis olla aina valmiina kun joku aina tarvii sellasen!
mut noi ovat tosi ihania kortteja!!!!

Anonyymi kirjoitti...

UPEITA kortteja !!! Kertakaikkisesti :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja olet taas tehnyt.