tiistai 6. toukokuuta 2008

Parit High Hopesit

Tämä leimakuva on aivan yli-ihana, silloisen high hopes tilauksen tein ihan vain ja ainoastaan tämän leiman takia, ja kuka nyt yhtä leimaa lähtee tilaamaan niin tuli sitten muutakin hankittua ;o)... Tämän kortin ihana taustapaperi on Fancy Pantsin, mulla on aika paljon sen firman papereita hankittuna ja niiden ainoa vika on se ettei niitä raski käyttää.... Pitsinauhaan pujotin kapeaa satiininauhaa keskelle ja nauha meni kauniisti laineille, tykkäsin kovasti, ja noita kangaskukkia pitäisi tosiaan alkaa käyttämään pois varastoista, meinaan niitä(kin...) on PALJON! Tästä kortista tykkäsin tosi paljon itse.
Tämä ei ihan niin hyvin onnistunut kuin edellinen, mutta uskoisin sillekin käyttöä löytyvän :o).

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja :)
Kiitos itsellesikin postista :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tyttö on tosi ihana itsekin sen ostin ja olen aikas monta korttia tehny!
mut sinun tekemänä ne on kauniimmat!
tosi ihanat kortit kummatkin!
olet kyllä ahkeroinnu!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ihmeestä noin kauniita kangaskukkia voi ostaa? Tosi ihania! Älä nyt vaan sano, että oot itse ne tehny?

Minnis kirjoitti...

Myy&vilijonkka, teidän blogissa mä tuohon leimaan törmäsin, joten ihan pikkasen siitä sua syytän, oli meinaan 'ihanpakkosaada' ;o), ja kauniita kortteja olet sillä kyllä tehnyt sinäkin :o)
Iloinen askartelija, joo en tosiaan ihan niin taitava ole että itse noita kukkia väkertelisin ;o), noita ja monia muita kangaskukkia olen aikaa sitten hamstrannut kaapit täyteen huutonetistä, myyjältä nimeltä doggies, en ole varmaan vuoteen niitä ostanut mutta kävin just tsekkaamassa, ja kauppa näkyy edelleen käyvän eli kauniita koristeita näkyy edelleen hänellä olevan myynnissä ;o)